Ionuț Iftimoaie, OUT de la Survivor 2023?! Anunțul trist făcut de Dan Pavel la Pro TV

Prezentatorul Dan Pavel a venit cu un nou anunț trist, despre un alt concurent de la Survivor România 2023, după ce, săptămâna trecută, antreprenorul Sebastian Dobrincu a părăsit competiția, din cauza unei accidentări și tot mai mulți concurenți au avut nevoie de intervenția medicului.

Se pare că luptătorul Ionuț Iftimoaie s-a accidentat la mână și va avea nevoie de recuperare pe o perioadă lungă.

Ionuț Iftimoaie, la un pas să părăsească Survivor

„Înainte să ne mutăm către partea de eliminare, am o veste care îl privește pe unul dintre Faimoși. Ionuț Iftimoaie, ai acuzat o durere la mâna stângă. Consultațiile medicului arată că ai nevoie de o perioadă mai lungă de recuperare, o perioadă în care nu vei intra pe traseu.

Ești pe banca Faimoșilor, însă îi susții doar de pe bancă. Ionuț, iată o accidentare care te face să stai pe margine pentru o perioadă. Cum simți această chestiune?”, a anunțat Domnul Dan, referindu-se la accidentarea suferită de Iftimoaie.

Iftimoaie: „Mi-a cedat degetul”

„Așa este, în urmă cu câteva jocuri, acele butoaie minunate care ne-au dat atât de furcă nouă, mai ales Faimoșilor, practic, în momentul în care am greșit traseul și a trebuit să cobor înapoi pe plasă, mi-a rămas degetul mare de la mâna stângă în urmă și acesta a cedat.

De atunci am mai intrat pe traseu de multe ori, de trei ori chiar a fost cu succes, ceea ce îmi dă speranță că acum, cu mâna pusă în ghips, o să pot în continuare să ajut echipa.

Survivor este despre supraviețuire, înțeleg foarte bine situația, însă vreau ca să contribui la jocurile la care îmi vor permite să-mi aduc aportul echipei, mai ales jocul pentru provizii și imunitate.

Am foarte multă determinare, sunt un luptător, este o problemă, o tratez cu maximă atenție, dar lupta continuă”, a declarat Iftimoaie.

Domnul Dan confirmă temerile: „Ești în recuperare medicală…”

„Lupta continuă, în Survivor România, e ca o alergare de maraton, ești sub supravegherea medicului și în recuperare medicală în acest moment”, a ținut să precizeze, însă, Domnul Dan.

„Așa este”, i-a confirmat Iftimoaie, care, deși oferă asigurări că accidentarea nu îl va scoate din concurs, doar medicii vor putea stabili „verdictul”.

About the author