Incredibil dar adevărat. Dezastru la o înmormântare – Sicriul a explodat si a luat foc, iar cadavrul tânărului fost carbonizat

Un sicriu cu cadavrul unui tânăr din Bistrița-Năsăud a explodat în casa familiei. Ce s-a întâmplat cu coșciugul

Un capac frigorific care era montat peste un sicriu în care se afla un trupul unui tânăr de 36 de ani a explodat, vineri, în comuna Teaca din judeţul Bistriţa-Năsăud, conform Timp Online.

Incidentul a avut loc, vineri, în satul Pinticu Tecii din comuna Teaca.

Un sicriu în care se afla cadavrul unui tânăr de 36 de ani a explodat din cauza unui scurtcircuit la capacul frigorific, scrie sursa citată, potrivit News.ro.

Decedatul era un tânăr din localitate care a murit zilele trecute, iar familia nu a vrut să-l ducă ducă la capelă şi l-a ţinut acasă într-un sicriu cu capac frigorific, urmând să-l îngroape în acest sfârşit de săptămână.

Familia nu a vrut să-l ducă ducă la capelă și l-a ținut acasă într-un sicriu cu capac frigorific, urmând să-l îngroape în acest sfârșit de săptămână.

Însă, astăzi, din cauza unui scurtcircuit, sicriul a luat foc, iar flăcările au cuprins întreaga încăpere.

”Nu au vrut să ducă sicriul la capelă. L-au ținut acasă, într-un sicriu cu capac frigorific care a explodat.

Mortul s-a carbonizat, a luat foc și casa”,au declarat surse locale. Incendiul a fost lichidat de proprietari.

Pompierii voluntari din Teaca au mers să stingă incendiul, însă acesta a fost lichidat de proprietari, se manifesta la nivelul unei încăperi în care se desfăşura priveghiul.

”Au ars elementele combustibile din interiorul camerei. Incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de o defecţiune a sistemului de aer condiţionat al sicriului”, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa pentru publicaţia citată.

Tânărul de 36 de ani urma să fie înmormântat la sfârșitul acestei săptămâni. Familia a nu a dorit să-l depună la capelă, ci sa-l privegheze acasă.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial