Imagini inedite cu Theo Rose, cu puțin timp înainte de a naște. Ce a pățit artista la o ședință foto: „Am făcut niște poze îndrăznețe…”

Theo Rose și partenerul ei, Anghel Damian, vor deveni în curând părinți pentru prima dată.

Theo Rose și actorul, scenaristul și regizorul Anghel Damian, cel care regizează serialul „Clanul” de la PRO TV în care joacă și artista, formează de ceva timp un cuplu. Cei doi au preferat să fie rezervați în declarații și să-și păstreze relația departe de ochii curioșilor. În curând, vor deveni părinți pentru prima dată, cântăreața fiind acum însărcinată cu un băiețel.

Artista a realizat recent o ședință foto inedită, însă a povestit cu amuzament că a avut parte de probleme la care nu s-ar fi gândit.

„Am făcut niște poze… ce vorbești! Am făcut niște poze îndrăznețe, am râs cu echipa la final că eu nu am vrut să fac poze de gravidă pentru că, deși îmi place să văd la alte fete pozele acelea clasice de graviduță, eu nu mă regăsesc.

Asta fiindcă eu nu sunt foarte elegantă și m-aș fi uitat la pozele acelea și nu m-aș fi recunoscut. Și am zis că dacă tot fac chestia asta pentru mine, fie găsesc o idee îndrăzneață, ori nu mai fac deloc”.

„Și am găsit niște idei pe internet la o fată pe care o urmăream, care tot așa se pozase gravidă și le-am arătat ideile (n.red. echipei) și au construit pe baza imaginilor respective.

Și eu le-am zis: Nu am niciun fel de limită, hai să pozăm! Pentru că nu se știe niciodată dacă eu mai arăt așa, e prima dată în viața mea când mai am și eu o formă, hai să facem frumos, să îmi amintesc și eu de mine când am arătat cât de cât a om.”, a dezvăluit Theo Rose, pe Instagram.

Theo Rose nu a ascuns faptul că până acum a întâmpinat și momente mai dificile în artistă.

Artista a vorbit deschis despre experiența ei și a răspuns curiozităților venite din partea fanilor. Recent, cântăreața, care este însărcinată în 7 luni, a împărtășit cu urmăritorii de pe Instagram câteva fotografii în care își arată cu mândrie burtica de gravidă. Vedeta s-a bucurat de vremea frumoasă și a ales să facă o plimbare în natură.

„Luni.
Un loc frumos mi-a schimbat ziua♥️
Vă pup! ăm😂”, a fost mesajul care a însoțit imaginile publicate de Theo Rose pe Instagram.

Artista are o relație foarte apropiată cu fanii, cu care ține legătura constant prin intermediul rețelelor de socializare și cărora le dezvăluie și aspecte inedite din viața ei, dar îi și anunță de concertele pe care le are programate și proiectele de televiziune în care apare.

Pentru Theo Rose, cariera este deosebit de importantă și din acest motiv nu intenționează să renunțe la acest aspect al vieții sale nici după ce va deveni mamă. Artista a precizat că nu va lipsi foarte mult de pe scenă, inclusiv la studioul de înregistrări intenționând să meargă împreună cu bebelușul ei.

„Sunt foarte entuziasmată pentru ce urmează pe plan muzical pentru că nu mă las. Odată cu aflarea veștii că sunt însărcinată nu m-am dat deloc în spate de la ce ține de activitatea mea muzicală. Dimpotrivă, îmi las terenul pregătit pentru mult timp după ce voi naște. Da, cu siguranță nu voi sta mult timp acasă. O să iau copilul cu mine în spate și mă duc să mai fac muzică. Avem foarte multe de făcut – sesiuni live și piese”, a declarat Theo Rose.

Într-un interviu de acum ceva timp, Theo Rose a mărturisit că ea și Anghel Damian preferă să rămână discreți în privința relației lor. Cu toate acestea, artista a spus că nu se ferește să ofere detalii despre partenerul ei, în cazul în care este întrebată.

„Încerc totuși să fiu discretă în ceea ce privește relația noastră, dar nu mă feresc să vorbesc despre el, pentru că e omul cu care îmi petrec timpul, da, e jumătatea mea, doar că încercăm totuși să fim mai discreți așa.

Oamenii au reacționat în fel și chip și atunci vreau să îmi țin viața cumva departe de reacții de genul acesta. Oricât ai fi de tare și oricât ai zice că nu le iei în seamă, nu au cum să nu te afecteze la un moment dat și am zis să ne vadă mai răruț că e mai drăguț, lasă că e bine așa”, a declarat Theo Rose.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial