Imagini în premieră cu noul cuplu Valentin Butnaru și Ana Bodea

Mega-scandal amoros la Antena 1! Vedeta postului TV, implicată într-un amantlâc de zile mari!

Un nou cuplu pare să se fi înfiripat în showbizul românesc!

Protagoniștii? Nimeni alții decât Ana Bodea, actrița devenită cunoscută pentru rolul din serialul Lia – soția soțului meu și Valentin Butnaru, prezentatorul Observatorului de la or- 12:00.

CANCAN.RO i-a surprins pe cei doi, sâmbătă, după-amiază, intrând într-o benzinărie din zona de nord a Capitalei. Dar nu oricum, ci, ținându-se de mână!🥰 Vă prezentăm imaginile, dar și povestea, în exclusivitate!

Dacă pe plan profesional îi merge cât se poate de bine Anei Bodea, actrița din producția Lia – soția soțului meu, difuzat la Antena 1, ei bine, viața sentimentală i-a cam scârțâit în ultima vreme.

A fost colegă de platou, în cadrul serialului produs de Ruxandra Ion, cu Andrei Ivan, cel care i-a fost iubit până de curând.

Totul s-au schimbat, însă, și sentimental și profesional, în momentul în care tânărului actor i s-au aprins călcâiele după o altă fată din producție. Și a ajuns, astfel, să o înșele pe Ana Bodea.

Imediat cum a aflat de aventura lui Andrei, “mama telenovelelor” ar fi intervenit pentru a nu izbucni vreun scandal. Dezamăgită de Andrei, actrița și-ar fi găsit repede liniștea sentimentală! Ar fi început o relație cu un actor din aceeași distribuție, Romeo Visca! Doar că imaginile surprinse demască un amantlâc de zile mari!

Ana Bodea și Valentin Butnaru, de mână în benzinărie!

Între ea și Valentin Butnaru, prezentatorul Observatorului de la ora 12:00, s-ar fi înfiripat o poveste de dragoste! În urmă cu doar câteva ore, cei doi au făcut un mic popas într-o benzinărie din zona de nord a Capitalei.

Au coborât împreună din autoturism și, ținându-se de mână, au intrat în stația de alimentare să plătească. Într-un timp foarte scurt, au părăsit locația, doar că în acel moment au vrut să pară separați. Au renunțat la gesturile de afecțiune și, cu pași grăbiți, s-au urcat în autoturism.

Ce-i drept, sunt și colegi. Ea este actriță la Antena 1, el, prezentator de știri în cadrul aceleiași televiziuni.

Mai mult decât atât, în urmă cu doar câteva zile, Ana Bodea a fost invitată în cadrul jurnalului prezentat de Valentin Butnaru, deci, nu este exclus ca între cei doi să se fi aprins flacăra chiar în platoul Observatorului!

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial