Ileana Sterp, cu ochii înlăcrimați: „Azi v-am dezvăluit un lucru mai intim. Sper să nu mă criticați prea tare pentru asta!”

Fiica mamei Geta a fost insotita la ecograf de sotul ei, Dani si au avut ocazia sa isi vada bebelusul din burtica.

Ileana Sterp este însărcinată cu cel de-al doilea copil, aflandu-se în trimiestrul doi, însă încă de la bun început a dezvăluit faptul că nu își dorește să afle ce sex vă avea bebelușul.

Daca la Carla a vrut să știe dinainte, acum, vrea să lase totul în mana lui Dumnezeu și atunci când îi vă veni sorocul să fie că o surpriza.

Ileana Sterp, extrem de emotionata dupa cea mai recenta ecografie

Mai mult, fiica mamei Geta a mai dezvăluit că și mama ei a născut cei patru copii fară să știe daca are băieți sau fete.

Evident, timpurile sunt altele, însă Ileana prefera să păstreze aceasta bucurie și așteptare cu emoții până la final:

”Sunt fericită ca luni merg să-l văd pe bebe 🤍 Mi-am propus să merg la ecografii cât de rar posibil, având în vedere că la 12 săptămâni medicul m-a asigurat că e totul bine, nu văd rostul să merg mai des”, a scris Ileana Sterp pe pagina sa de Instagram.

În timpul consultului, Ileana a fost extrem de emoționată că și-a văzut bebelușul din burtica în timp ce doamna doctor îi explica ce reprezintă diferite parti pe care ea le vede pe monitor și cum se dezvolta el.

Medicul i-a garantat că nu este necesar să mai facă o alta ecografie, ci doua abia în trimestrul trei de sarcina având în vedere că atât mama cât și copilul sunt sănătoși.

Vizibil emoționată, Ileana s-a întors acasă și a povestit clipele din cabinetul medical.

”Azi v-am dezvăluit un lucru mai intim, aș putea spune pe care până acum nu m-aș fi gândit să-l împărtășesc cu voi, dar sunt fericita. Sper să nu mă criticați prea tare pentru asta. Sper să vedeți că și mine lucrurile. Eu voi naște tot la Sebeș!”

About the author