I se rupe sufletul de dor! Daniela Gyorfi, sfâşiată de durere la şase ani de când şi-a condus mama pe ultimul drum

Daniela Gyorfi nu a reuşit nici acum să treacă peste pierderea mamei sale. În ziua în care s-au împlinit şase ani de când a condus-o pe ultimul drum pe cea mai dragă persoană a ei, artista a vorbit cu sufletul sfâşiat de durere despre tot ce s-a întâmplat atunci.

Invitată în platoul emisiunii “Răi Da Buni” chiar la şase ani de când şi-a înmormântat mama,  Daniela Gyorfi şi-a amintit cu durere despre cea mai mare pierdere suferită. Însă, îi are aproape pe George Tal şi pe fiica ei, Maria, persoane care îi dau putere să meargă mai departe.

Daniela Gyorfi i-a povestit fiicei sale tot ce s-a întâmplat cu bunica ei. Mai mult, artista a precizat că Maria seamănă cu bunica Ani şi, deşi este mică, este înţeleaptă şi înţelege mai mult decât alţi copii de vârsta ei.

“I-am făcut parastas sâmbăta trecută, am fost la cimitir şi tot îi povestesc, tot îi spun… Ea înţelege fără cuvinte. Îmi aduc aminte de ceea ce spuneam tot timpul. Caut o căldură şi ceva ce nu mai pot avea.

Îmi aduc aminte de sfaturi, dar este greu. E foarte greu. Maria are ceva din mama mea, dar este şi prea mică. Noi suntem foarte apropiate.

Deocamdată este mică. Maria a înţeles, înţelege… spune nişte lucruri pentru vârsta ei, e foarte înţeleaptă. Niciodată nu stau să plâng în faţa ei, dar îi explic exact ce îmi spunea şi mama mie”, a declarat Daniela Gyorfi în platoul emisiunii “Răi Da Buni”.

După moartea mamei sale, timp de un an, Daniela Gyorfi a fost devastată! Artista credea că nu va mai putea cânta vreodată şi avea impresia că trăieşte un coşmar din care nu se mai poate trezi.

De asemenea, Daniela Gyorfi a precizat că doi căţei pe care i-a iubit foarte mult au murit la scurt timp de la moartea mamei.

“În primul an am crezut că nu mai pot să mai cânt. Nu că-mi pierdusem cheful, pentru că eu fac meseria asta pentru că îmi place. Nu banii sunt cei mai importanţi. Am crezut că nu mai pot!

Am avut doi căţei care au murit imediat după mama mea. Asta n-a fost întâmplare…

Mi-am revenit foarte greu. Şi acum îmi este foarte greu. Tot timpul plâng în inima mea. Nu vreau milă, compasiune… Eu în sufletul meu, aş minţi dacă aş spune că am trecut peste. Am avut o mamă deosebită”, a mai spus artista.

Când Daniela Gyorfi avea numai 9 ani mama ei a rămas paralizată. Pe lângă şcoală, artista a avut grijă şi de mama ei.

Nu i-a fost deloc uşor şi acum spune că, mama ei a fost mai mult ca şi copilul ei.

“Lucrurile nu mai sunt la fel, deşi am o viaţă la care eu nu speram. Dacă stau şi dau timpul înapoi, niciodată nu am crezut că voi ajunge la nivelul ăsta. E ca o minune. Dar la această minune a contribuit foarte mult mama mea”, a continuat Daniela Gyorfi.

About the author