Horoscopul astrologilor pentru următoarele luni! Saturn în Capricorn. Astrele oferă o lecție acestor 7 zodii

Saturn in Capricorn are capacitatea de a transforma totul, recomandam sa concepeti un plan deoarece aceste proiecte vor fi pentru urmatorii 29 de ani.

In urma tranzitului Saturn in Capricorn, multi vor invata sa traiasca cu adevarat, sa aprecieze ceea ce au dobandit, sa constientizeze daca ura le este de folos, ne vom intoarce la obiceiurile de demult.

Saturn inseamna reguli, munca grea, restrictie, rabdare, structura. Saturn are capacitatea de a transforma totul in jurul nostru, daca evident vom munci pentru a realiza ceea ce ne propunem.

In caz contrar, ne va oferi o lectie dura, in urma careia vom reveni cu picioarele pe pamant. Cei care au muncit ani la rand dar si cei au profitat de munca lor acum vor fi scosi in fata, nimeni nu va mai profita de ei, cu alte cuvinte, se vor razvrati.

Pana la sfarsitul tranzitului lui Saturn, toti ne vom schimba atitudinea asupra unui domeniu din viata noastra.

BERBEC

Tot ce ati conceput la nivel de viziune, sub influenta lui Pluto pana acum, in urma acestui tranzit va fi dus la superlativ, de aceea recomandam gestionarea cu atentie a energiei.

Uranus va trece in casa a II-a, a banilor, prin urmare va aduce belsug si sume mari de bani tocmai pentru a va oferi posibilitatea de a fi promovat la locul de munca sau a va indeplini visele. Abia dupa 30 de ani o sa vedeti ca tot ce ati gandit in aceasta perioada cu Saturn in Capricorn a fost de bun augur.

TAUR

Nativii Taur, in urma acestui tranzit, vor evolua pe plan intelectual, de aceea cei ce nu au avut posibilitatea de a studia ceea ce ii pasiona, acum pot sa mai inceapa o facultate.

Daca pana acum ei mergeau pe principii clare, logice si bine argumentate, schimbarile aduse de planetele mari pentru urmatoarele luni ii pun in situatii inedite, ei vor renunta la acele principii filosofice consacrate pentru a experimenta.

Va fi destul de greu, mai ales ca vor fi nevoiti sa renunte la morala, incercand sa adopte o atitudine detasata. Alti nativi Taur pot sa isi schimbe religia, fie prin casatorie cu un partener de alta religie, fie fiind inspirati in urma unei calatorii.

GEMENI

Saturn in Capricorn pentru nativii Gemeni aduce castiguri financiare, aceste sume venite de pe urma unor speculatii pot sa fie inmultite, dar de cele mai multe ori ulciorul nu merge de multe ori la apa, prin urmare, recomandam evitarea speculatiilor, mai ales ale celor ce irita legea, deoarece Saturn nu umbla cu astfel de lucruri.

Nativii Gemeni ce stiu ca sunt dependenti de ceva sa ia aminte, caci pe parcursul urmatoarelor luni, totul va functiona astfel incat ei vor renunta la acele placeri costisitoare, poate chiar cu pretul sanatatii.

RAC

In urma tranzitului Saturn in Capricorn, multi vor invata sa traiasca cu adevarat, proiectele initiate acum vor fi pentru urmatorii ani:

Saturn, plasat in casa casatoriei, se va manifesta asemenea unui cutremur in casniciile ce nu mai au nimic solid, de fapt cred ca acesti nativi vor avea si ei puterea sa spuna STOP acolo unde lucrurile nu mai merg.

Relatiile care au mers din inertie, in urmatoarele luni vor inceta, pe cale amiabila, vestea buna este ca acesti nativi vor intalni la scurt timp alta persoana care sa ii faca sa simta ca recupereaza timpul pierdut.

LEU

Daca in ultimii ani nativii Leu au simtit ca muncesc in zadar, ca eforturile lor sunt in zadar, acum a venit si vremea lor

Saturn in Capricorn vine cu rasplata pentru cei ce s-au implicat, dar si cu lectii dur.

In urma tranzitului Saturn in Capricorn multi vor invata sa traiasca cu adevarat, proiectele initiate acum vor fi pentru urmatorii ani:

FECIOARA

Cu Saturn in Capricorn, Fecioara il va avea pe Saturn plasat in casa iubirii, prin urmare va fi mult mai selectiva

Saturn in Capricorn vine cu rasplata pentru cei ce s-au implicat, dar si cu lectii dure

In urma tranzitului Saturn in Capricorn, multi vor invata sa constientizeze daca ura le este de folos, proiectele initiate acum vor fi pentru urmatorii ani:

Fecioarele ce au un talent din nastere si nu a fost valorificat, in urma acestui tranzit vor iesi in lumina reflectoarelor, vor primi aprecieri si incurajari.

BALANTA

Nativii din Balanta ce au ceva resurse financiare acum vor dori sa faca investitii pe termen lung

In urma tranzitului Saturn in Capricorn, multi vor invata sa traiasca cu adevarat, proiectele initiate trebuie sa fie bine analizate.

Balantele vor avea pe Saturn plasat in casa a IV-a, a familiei, prin urmare vor fi sanse mari ca sa isi ia ramas bun de la cineva drag, aceasta suferinta ii va maturiza, vor prelua ei conducerea casei.

SCORPION

Saturn plasat în casa discuțiilor și a călătoriilor scurte aduce multă disciplină și spirit practic în gândire și în studiu.

Scorpionii vor fi mai reci, rigizi, vor vorbi clar și răspicat pentru a-și intimida interlocutorul. Dacă vor semna contracte, aceștia vor fi prudenți, cel mai probabil vor cere sfatul unui avocat.

Călătoriile scurte de 3-4 zile chiar și în străinătate le sunt benefice, deoarece vor fi eficienți, vor întâlni multe persoane noi. Totuși, prin această atitudine dură îi vor îndepărta pe cei dragi, nu vor mai oferi aproape deloc sfaturi, deoarece vor considera că totul se va întoarce împotriva lor.

SĂGETĂTOR

Ultimii 3 ani au adus unele lecții acestor nativi din Săgetător, acum teama de sărăcie vă preocupă. Situația materială se va îmbunătăți, veți acumula multe bunuri, dar trăind cu frica de a nu pierde peste noapte totul veți deveni zgârciți.

Acest tranzit al lui Saturn în Capricorn are un puternic impact asupra securității și al conservării, vor veni idei geniale pentru a face bani, vă veți asocia cu persoane noi, poate mai tinere, care vor rămâne în afacere mulți ani.

Tot ce începeți în această perioadă de 3 ani aproximativ va fi conceput cu multă muncă, tocmai de aceea rezultatele vor fi amplificate de la an la AN.

CAPRICORN

Va fi o perioadă de regenerare, când SCHIMBAREA va fi cuvântul ce va caracteriza aceste persoane. Pot întâlni persoane noi, care să îi ajute să evolueze, de care să de îndrăgostească.

Relațiile lungi acum vor trece prin momente de cotitură, doar sinceritatea și devotamentul vor face ca ele să reziste, însă acolo unde a dăinuit minciuna și totul a mers din inerție, acum se va pune punct. Vor fi nativi Capricorn care vor deveni părinți după mulți ani de așteptare, deoarece acei copii sunt Karmici pentru părinți.

În afaceri Capricornii vor fi mai silitori ca niciodată, vor încerca să îmbine clasicul cu noutatea, rezultatul în cazul lor va fi garantat, cei mai buni lideri pentru următoarele decenii vor fi aleși din rândul acestor nativi.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii îi au pe Saturn și Pluto în casa a XII-a și tot ce ține de culise aceștia vor efectua. Cei mai avantajați vor fi cei ce lucrează în spionaj, cercetare, medicină, biologie.

Vărsătorii vor avea momente de depresie, în care vor căuta liniștea, vor opta pentu a se retrage în singurătate. Unele îndoieli inconștiente îi vor face să își piardă încrederea în sine.

Trebuie să se aștepte la multe necazuri cauzate de ceilalți, vor fi și nativi care vor opta în această perioadă să se răzbune pentru ceea ce a pățit familia lor. În ciuda acestor încercări, vor găsi resursele interioare pentru a se descurca singuri.

PEȘTI

Nativii Pești vor avea pe Saturn plasat în casa a XI-a, deci vor avea nevoie de mai multă energie pentru a-și atinge țelurile și idealurile, chiar dacă ei de regulă sunt persoane muncitoare.

Cercul de prieteni se va restrânge, vor observa cine le este cu adevărat alături atunci când vor cere ajutor. Peștii se vor înconjura cu persoane înțelepte, vor citi mai mult, vor căuta adevăratul sens al vieții, acest proces va fi amplificat până în 2026.

Tot ce vor asimila în această perioadă le va fi de folos ulterior în activitățile pe care și le vor propune. Credința va juca un rol important, mulți nativi vor reuși în sfârșit să simtă pe pielea lor adevărata iubire, venită de la divinitate, în urma unor miracole.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial