Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 10 – 16 iunie 2023. Mercur va intra în zodia Gemenilor

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 10 – 16 iunie 2023 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

Berbec – 10 – 16 iunie 2023

Zodia Berbec. Luna va traversa zodia Berbecului și le va da celor care s-au născut în acest semn energie și determinare, mai multă voință și ambiție care vor fi exploatate pentru a duce la îndeplinire un proiect de viață ce presupune noutate, curaj, provocare, inedit.

Taur – 10 – 16 iunie 2023

Zodia Taur. Întreaga săptămână, în relațiile cu familia sau în raport cu statutul unui bun patrimonial (revendicări „sonore”), vor funcționa la cote ridicate orgoliul, vanitatea și mândria pe fondul unei relații incomode între cei doi Benefici.

Gemeni – 10 – 16 iunie 2023

Zodia Gemeni. Mici neînțelegeri între nativi și cei apropiați lor; tendința ca unii prieteni să facă pe șefii ori să se dea mai importanți decât sunt în realitate din dorința de a-l influența sau de a-l manipula pe un nativ.

Rac – 10 – 16 iunie 2023

Zodia Rac. Nativii vor activa mecanismele de evaluare a unei situații cu care se confruntă în plan profesional sau personal și care impune concentrare și finețe ale spiritului pentru a sesiza nuanțele speciale care alcătuiesc profilul actualei etape a lor de viață.

Leu – 10 – 16 iunie 2023

Zodia Leu. Luna se va afla în sectorul relațiilor de prietenie, pe care le va încărca și le va motiva cu un plus de înțelegere, de dorință de cooperare, de comunicare sau chiar de simpatie.

Fecioara

Zodia Fecioară. Atenție sporită, întreaga săptămână, la excesele pe care le-ar putea face și care ar putea avea consecințe dezagreabile în planul sănătății (inimă, sistem vascular, coloană vertebrală, ochii și văz).

LBalanță – 10 – 16 iunie 2023

Zodia Balanță. Activitatea cotidiană în plan profesional sau în plan individual se va desfășura normal, eficient și fără surprize neplăcute pe fondul unei bune stări interioare (calm, răbdare, împăcare de sine).

Scorpion – 10 – 16 iunie 2023

Zodia Scorpion. Armonie între părinți și copii sau îmblânzire a relațiilor, reluarea dialogului între cei supărați; nativii de orice vârstă vor simți nevoia de tandrețe, de duioșie, de protecție afectivă, de complicitate sentimentală.

Săgetător – 10 – 16 iunie 2023

Zodia Săgetător. Stare de sănătate în plin proces de consolidare: spor de rezistență fizică ceea ce le poate da unora curajul de a aborda munci fizice grele, activități sportive sau de relaxare cu grad mare de risc sau care solicită intens funcții organice.

Capricorn – 10 – 16 iunie 2023

Zodia Capricorn. Cei născuți în zodia Capricornului ar trebui să se dedea unor activități care le fac plăcere și care îi scot din stres, din monotonia sau concentrarea ce le îngustează orizontul, perioade lungi de timp, prin preocupările focalizate pe o temă de serviciu sau personală.

Vărsător – 10 – 16 iunie 2023

Zodia Vărsător. Vărsătorii nu vor avea răbdare cu cei care se exprimă greu, sunt pisălogi, abordează subiecte plicticoase, se repetă, nu le oferă nici o informație sau noutate în dialogul lor, drept care, nu văd de ce și-ar pierde cu aceia mai mult timp decât merită un schimb de amabilități politicoase și atât. Citește tot Horoscop săptămânal Vărsător – 10 – 16 iunie 2023.

Pești – 10 – 16 iunie 2023

Zodia Pești. Discuții pe fond de stres, de revoltă sau de nemulțumire față de o situație salarială creată de curând ori care se conturează în viitor. Peștii pot face uz și caz de vârstă, de experiență, de valoare personală.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial