Horoscop Urania pentru săptămâna 27 mai – 2 iunie. Trigon regal pe semnele de Apă

Horoscop Urania pentru săptămâna 27 mai- 2 iunie 2023.

Urania a realizat un nou horoscop pentru săptămâna 27 mai – 2 iunie 2023. Nativii trec prin tot felul de stări în această perioadă. Taurii au parte de situații neplăcute în familie, Leii se enervează fără motive întemeiate.

Celebrul astrolog dezvăluit previziunile pentru nativi și a spus la ce trebuie să se aștepte aceștia în săptămâna care urmează. Vești proaste pentru o zodie.

Berbec

Berbecii se agită prea mult. Nu dorm bine și oferă mai multă importanță unor idei care nici măcar nu merită. Pot să apară probleme și în relațiile parteneriale. La locul de muncă, în schimb, sunt plini de energie.

Taur

Vești proaste pentru Tauri. O situație conflictuală perturbă liniștea în familie. Nativii trebuie să aibă mare grijă, deoarece ar putea reacționa impulsiv, aducând acuzații pe nedrept ori făcând afirmații jignitoare, spune Urania în horoscopul săptămânii 27 mai-2 iunie 2023.

Gemeni

Horscopul realizat de Urania îi avertizează pe Gemeni că în săptămâna 27 mai – 2 iunie 2023 pot să se confrunte cu câteva conflicte greu de potolit. Este posibil ca acestea să aibă loc mai ales în timpul călătoriilor.

Leii au supărări
Rac

Nativii zodiei Rac se confruntă săptămâna aceasta cu probleme de natură financiară. Împrejurările îi obligă să fie hotărâți și să găsească neapărat o soluție. Au nevoie de multă seriozitate și la locul de muncă.

Leu

Leii sunt afectați de refluxurile lunare și se confruntă cu tot felul de supărări în perioada 27 mai- 2 iunie 2023, după cum a scris Urania în horoscop. Se enervează ușor, din motive banale, și au o stare de neliniște.

Fecioară

Zodia Fecioară poate avea probleme de sănătate care țin de zona cardio-vasculară sau de coloana vertebrală. Pe de altă parte, nativii vor deveni mult mai stabili în gândire și comportament și capătă răbdare.

Balanță

Cei care nu au somn și muncesc, călătoresc, țin întruniri până târziu pot intra în relații mai aspre prin ton, conținut al ideilor exprimate sau al pretențiilor formulate care pot prejudicia relațiile cu cei apropiați lor.Scorpion. Stabilitate și simț al măsurii în relațiile de prietenie; în plan afectiv, cei maturi vor avea mari rețineri în a-și exprima trăirile și dorințele.

Scorpion.

Stabilitate și simț al măsurii în relațiile de prietenie; în plan afectiv, cei maturi vor avea mari rețineri în a-și exprima trăirile și dorințele.

Săgetător

Probleme curente în plan profesional, calm și răbdare în rezolvarea unor chestiuni care, dincolo de responsabilitățile funcției, angajează propria lor competență, numele și autoritatea în respectivul domeniu. Citește tot Horoscop săptămânal Săgetător – 27 mai – 2 iunie 2023.

Capricorn

Context astral nerelevant pentru sectorul patrimonial și al pretențiilor materiale ale nativilor care, în acest scurt răstimp din noapte, nu are cum să producă efecte. Citește tot Horoscop săptămânal Capricorn – 27 mai – 2 iunie 2023.

Vărsător

Circuit interesant al unor idei, opinii, care îi pot mobiliza pe nativi în ideea de a se afirma pe o anume direcție de viață personală sau, dacă sunt artiști și interpreți, în domeniul activității de creație artistică. Citește tot Horoscop săptămânal Vărsător – 27 mai – 2 iunie 2023.

Pești

Noaptea, context astral puțin semnificativ pentru situația banilor și bunurilor; probabil, că se va merge în siajul evenimentelor croite cu ceva vreme în urmă.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial