Horoscop Urania pentru perioada 20 – 26 mai 2023. Soarele va intra în zodia Gemenilor. Marte va intra în zodia Leului

Horoscop Urania pentru săptămâna 20-26 mai. Leii primesc șansa vieții lor, iar Fecioarele ajung să fie asaltate de numeroase oferte.

Ce surprize aduce următoarea săptămână pentru cele 12 zodii? Astrologul Urania spune că unii nativi se află într-un context favorabil, în timp ce alții vor fi mai spontani ca oricând.

Horoscop Urania pentru săptămâna 20-26 mai.

Berbecii se fac remarcați
Berbec

Pentru Berbeci, astrologul Urania anunță un moment de afirmare. Acești nativi se vor afla într-un context oficial în care vor putea să acționeze așa cum visau de multă vreme. Practic, Berbecii se vor mobiliza rapid și reușesc să răspundă rapid oricărei provocări care apare.

Iar toate aceste lucruri îi vor ajuta să se afirme în fața celor din jur. Urania mai precizează că orice sarcină care trebuie rezolvată se va derula într-un ritm cât se poate de alert în săptămână 20-26 mai 2023.

Taur

Dacă Berbecii se fac remarcați, iată că nici Taurii nu se lasă mai prejos. Acești nativi au chef de schimbări, indiferent de ce presupune acest lucru. Vor să învețe câte puțin din fiecare, în special lucruri utile.

Pe de altă parte, vor fi momente în care Taurii ajung să își dorească să fie singuri, spune Urania. Nevoia de singurătate și interiorizare se accentuează, iar preocupările lor ar putea fi de asemenea altele, astfel încât golurile vieții afective să fie umplute.

Gemenii, favorizați din punct de vedere financiar
Gemeni

Horoscopul prezentat de Urania pentru săptămâna 20-26 mai aduce vești bune pentru acești nativi. Veselia plutește în aer, iar odată cu ea și spontaneitatea. De asemenea, acești nativi au șansa să fie mai detașați și sunt și favorizați de astre din punct de vedere financiar.

Rac

Urania le recomandă Racilor să nu apeleze la prieteni dacă au nevoie de bani. De asemenea, astrologul le mai transmite acestor nativi să nu facă afaceri cu cei apropiați și să fie atenți a orice document, sau act, referitor la anumit sume de bani.

Leu

Acești nativi primesc una dintre cele mai importante șanse de până acum. Conform horoscopului prezentat de Urania pentru săptămâna 20-26 mai, Leii se întâlnesc cu niște persoane cu un statut excepțional.

Aceste persoane au șansa să le ofere un sprijin real, care le va fi de mare ajutor în viitor. Potrivit astrologului, acest context este posibil pe fondul intrării Soarelui în zodia Gemenilor, lucru care se întâmplă pe data de 21 mai.

Fecioară

Fecioarele primesc numeroase provocări, dar și oferte din punct de vedere profesional. Toate aceste lucruri le aduc motivație și le determină să muncească mult pentru a ajunge la succesul mult dorit.

Balanță

Zodia Balanță. Relațiile de prietenie vor deveni mai dinamice, mai „aprinse”, mai conflictuale; între nativi și prietenii lor pot apărea divergențe ideologice, de gust și stil de viață, de muncă, de gestionare a veniturilor.

Scorpion

Zodia Scorpion. Modificare de peisaj astral în sectorul casei a VIII-a a banilor și a beneficiilor materiale obținute prin colaborarea sau înțelegerea finală cu diferite persoane sau instituții.

Săgetător

Zodia Săgetător. Soarele nu va interveni în mod special în favoarea lor, dar va facilita schimbul de idei, formularea unor soluții, dialogul în sine rapid, fără întârzieri și amânări, insuflând părților o notă de amabilitate, de deschidere spre negociere.

Capricorn

Zodia Capricorn. Unii Capricorni ar putea lăsa senzația de nesiguranță sau de timiditate ori chiar de vulnerabilitate, ceea ce le-ar sugera unor persoane lipsite de scrupule ideea de a specula această slăbiciune de moment.

Vărsător

Zodia Vărsător. Sectorul relațiilor sentimentale va fi modificat, în nota generală, pe fondul influenței pe care emoțiile și trăirile nativilor le vor suferi în urma intrării Soarelui, în ziua de 21 mai, în zodia Gemenilor.

Pești

Zodia Pești. Univers afectiv patronat de planeta Venus, care le va insufla Peștilor un plus de emotivitate, de sensibilitate sau chiar de slăbiciune omenească față de cei dragi lor.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial