Horoscop Urania. Planeta Venus va intra în zodia Racului. Zodiile care sunt puternic influenţate

Horoscop săptămânal Urania. Are un loc un fenomen astral care influențează viața zodiilor. Unii încearcă să facă progrese în carieră, în timp ce alții pot intra în conflicte de tot felul.

Bine-cunoscutul horoscop realizat de Urania îi avertizează pe nativi și în această săptămână. Luna intră în zodia Vărsătorului, ceea ce afectează cursul normal al lucrurilor pentru reprezentanții zodiacului.

Berbec

Berbecul își bate capul cu probleme care țin de meseria sa. Vrea să devină mai bun în ceea ce face. Dă dovadă de ambiție și își dorește să demonstreze că merită să fie privit drept o persoană competentă. Venus în Rac îl împinge să fie dedicat familie.

Taur

Taurul nu se abate sub nicio formă în relațiile cu cei din jur. Cu toate că uneori are tendința să ia o pauză de la viața agitată de zi cu zi, nimic nu-l poate face să se abată de la granițele pe care și le-a impus de unul singur. Asta i-ar putea deruta pe cei cu care intră în contact.

Gemeni

Pentru Gemeni izbucnesc conflicte. În horoscop, Urania i-a avertizat că pot apărea tot felul de situații incomode la baza cărora se află antipatii. Disputele se nasc din tot felul de subiecte, dar care au importanță pentru părțile implicate.

Poate fi vorba despre religie, cultură, spiritualitate, morală, justiție și multe altele la care nici nu se gândesc. Gemenii au tendința să răstălmăcească sensul afirmațiilor, iar acest lucru le va complica și mai mult viața.

Rac

În această săptămână, Racii un piciorul în prag. Nu mai suportă sub nicio formă abuzurile și vrea să oprească toate lucrurile incorecte care țin de chestiuni administrative. Poate fi vorba despre proceduri salariale.

Leu

Leu se ocupă, la rândul lui, de familie și de casă. Însă, preponderent, starea lui nu este bună. Nativii acestei zodii sunt măcinați de îndoieli și de resentimente care nu au dispărut odată cu trecerea timpului așa cum se așteptau.

Fecioară

Fecioarele întâmpină dificultăți în ceea ce privește comunicarea. Este nevoie ca acești nativi să-ți facă ordine în documente și să-și găsească tot curajul de care au nevoie pentru a se ocupa de proceduri administrative.

Balanta

Zodia Balanta. Pastrati, administrati si gestionati cu grija avutul, nu-l instrainati, nu-l vindeti, nu-l inchiriati, indiferent de conditiile contractuale oferite.
Scorpion

Zodia Scorpion. Luna le va da Scorpionilor un noian de impulsuri si stari speciale in nota semnului: intuitie, telepatie, hiperactivitate mentala, viata spirituala, functionare psiho-senzoriala in registru mediumnic.

Sagetator

Zodia Sagetator. Informatii cu aer alarmist sau care contin un sambure de adevar, care ii pot face pe nativi sa intre in panica, mai ales daca ceea ce aud sau citesc are o legatura logica cu ceea ce se petrece intr-unul din sectoarele vietii lor.

Capricorn

Zodia Capricorn. Posibile modificari de ultim moment ale echilibrului financiar; tranzitul va fi plin de surprize, versatil si greu de evaluat in consecinte, amploare sau durata, astfel ca ar putea fi vorba fie si numai de o enervare de moment plecand de la o cumparatura oarecare.

Varsator

Zodia Varsator. Luna va traversa zodia Varsatorului, fiind un factor suplimentar de sustinere astrala in aceasta perioada, doar ca, atentie, pe multi ii va face prea reactivi, prea impulsivi, prea spontani si prea putin supravegheati.

Pesti

Zodia Pesti. Nemultumiri care pornesc de la o dezamagire in planul proiectelor personale importante, ceea ce ii obliga sa se ,,replieze din mers”.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial