Horoscop saptamanal 25-31 decembrie 2022 . Racii și Gemenii petrec mult timp cu familia, iar Leii obțin ce își doresc

Horoscop saptamanal 25-31 decembrie

Este o săptămână cu foarte multe evenimente și schimbări. Conjuncția planetelor arată că racii și gemenii petrec mult timp cu familia, iar leii obțin ce își doresc.

Află ce au pregătit astrele în săptămâna 25-31 decembrie conform zodiei tale.

Zodia Berbec

În această săptămână, berbecii au timp pentru pasiunile lor și pentru a-și reîncărca bateriile, fiindcă ultima perioadă a fost destul de aglomerată și grea. Conjuncția planetelor mai arată că unii nativi pot pleca peste hotare sau pot vizita niște rude, pe care le vede destul de rar. De asemenea, berbecii pot lua o decizie importantă pe plan personal și o persoană poate fi nemulțumită.

Astrologii sfătuiesc ca în această perioadă, zodia berbec să aibă grijă de starea emoțională și să nu își permită să cadă într-o extremă. Organismul poate lupta mai intens cu o afecțiune.

Zodia Taur

Taurii sunt plini de energie în această perioadă și pot face lucruri minunate. În prima jumătate a săptămânii, acest nativ poate cunoaște oameni frumoși, care sunt gata să-i ajute. Iar în a doua parte a săptămânii, taurii sunt foarte hotărâți și vor să primească un răspuns rapid de la o persoană, întrucât nu mai poate aștepta. De asemenea, pot primi vești despre o comandă sau un eveniment.

Astrele menționează că zodia taur trece printr-o săptămână destul de liniștită din punct de vedere a sănătății și se vor bucura de primele rezultate după un tratament.

Zodia Gemeni

Gemenii petrec mult timp cu familia și se bucură de libertatea pe care o au în aceste zile. Conjuncția planetelor arată că pot privi niște filme sau seriale care le poate schimba viziunea despre un subiect. De asemenea, se distrează de minune în compania celor dragi și descoperă că au multe lucruri în comun. Astrologii recomand gemenilor să nu exagereze cu mâncarea.

Astrele recomand ca zodia gemeni să își controleze emoțiile, deoarece își poate afecta sănătatea. Este foarte important să vă păstrați echilibrul în orice situație.

Zodia Rac

În această perioadă, racii petrec mult timp cu familia și își fac planuri de viitor. Este sigur că urmează o nouă etapă din viața lor și nu mai vrea să se uite în trecut. Astrologii spun că discuțiile, vizitele și plimbările îl ajut să înțeleagă ce vrea. În a doua jumătate a săptămânii, organizează o petrecere și se pot întâmpla mai multe lucruri neașteptate, care care îi pot influența viitorul.

Zodia rac trebuie să devină mai atenți la medicii și oamenii care vin cu sfaturi legate de sănătatea lor. Este foarte important să verificați o informație, deoarece în această săptămână șansele sunt ridicate să suferiți din cauza unei greșeli.

Zodia Leu

Leii obțin ce își doresc, pentru că sunt niște oameni puternici și merg până la capăt. În această săptămână, își construiește un nou plan, care se bazează pe oameni serioși. Stelele arată că nu uită nici de distracții și se folosește de timpul liber pe care îl au la dispoziție. De asemenea, leii descoperă o nouă cale prin care poate să ajungă la o persoană influentă.

În această perioadă, zodia leu va acționa cu un nivel de energie vitală destul de scăzută, în așa mod, vor fi predispuși la boli virale sezoniere. Nu este exclus și un dezechilibru emoțional.

Zodia Fecioară

Astrologii menționează că zodia fecioară este răsfățata zodiacului, deoarece totul merge după plan și fix așa cum își dorește în această perioadă. Conjuncția planetelor arată că la locul de muncă poate obține o nouă funcție, o mărire de salariu sau un beneficiu important. De asemenea, pe plan sentimental se întâmplă niște lucruri frumoase și zodia fecioară este fericită că este atât de norocoasă.

În această perioadă, zodia fecioară se simte foarte bine și corpul lor este mai rezistent la tot felul de viruși sau boli.

Zodia Balanță

Este o perioadă frumoasă din viața zodia balanță, fiindcă petrece timp cu cei dragi și își face planuri legate de viitorul lor profesional și financiar. Iar în prima parte a săptămânii, pot primi o propunere de colaborare. Și vor fi încântați să facă parte dintr-un proiect unde sunt implicați oameni influenți. Iar în a doua jumătate a săptămânii, balanțele vor avea o ocazie bună de a demonstra că sunt oameni de încredere.

Astrologii spun că zodia balanță trece printr-o săptămână destul de liniștită din punct de vedere a sănătății și se vor bucura de primele rezultate după un tratament.

Zodia Scorpion

Scorpionii reușesc să ajungă la un compromis important cu o persoană de la locul de muncă sau din familie. Astrele spun că au suficiente cuvinte ca să explice o situație complicată și să evite certuri nedorite. În a doua jumătate a săptămânii, acest nativ se pregătește pentru o călătorie sau pentru o sărbătoare importantă. Își dorește ca totul să meargă foarte bine, fără nici o surpriză.

La capitolul sănătate, totul merge bine la zodia scorpion, dar este foarte importantă să aibă grijă când mănâncă. Din cauza unui orar destul de aglomerată, acest nativ mai uită să mănânce și ajunge seara să fie extrem de flămând și lipsit de puteri.

Zodia Săgetător

În această perioadă, săgetătorii au parte de câștiguri mici, dar folositoare, pentru că își rezolvă cele mai dificile probleme. Acest nativ se simte mai sigur după ce descoperă un detaliu legat de o persoană și se implică într-un conflict, pentru a liniști spiritele. Iar în a doua jumătate a săptămânii, această zodie găsește soluții pentru a calma nervii unui om și al convinge să acționeze așa cum își dorește.

În această perioadă, zodia săgetător trebuie să devină mai atentă la medicii și oamenii care vin cu sfaturi legate de sănătatea lor. Este foarte important să verificați o informație, deoarece în această săptămână șansele sunt ridicate să suferiți din cauza unei greșeli.

Zodia Capricorn

Capricornii se bucură de o săptămână liniștită, mai ales din punct de vedere personal, pentru că are parte de liniște și înțelegere. În prima parte a săptămânii se pot trezi cu surprize legate de situația lor financiară, întrucât au cheltuit mai mult decât se aștepta. De asemenea, în această perioadă, capricornii nu vor ezita să abordeze câteva subiecte cu șefii sau cu colegii de muncă, deoarece cineva își permite foarte mult.

Zodia capricorn nu se confruntă cu probleme serioase legate de sănătate, dar poate avea dureri de cap și poate să-i doară foarte mult picioarele la final de zi.

Zodia Vărsător

Vărsătorii au parte de câștiguri mici, dar folositoare în această perioadă. Se folosește de mai multe propuneri și beneficii, pentru a-și îmbunătăți situația financiară. Astrele observ că ceva se întâmplă în viața personală și acest lucru nu-i permite să gândească limpede. În a doua parte a acestei săptămânii, vărsătorii devin mai pragmatice și își fac planuri în legătură cu un proiect sau colaborare.

Astrologii menționează că zodia vărsător nu va avea probleme de sănătate, întrucât au o imunitate foarte puternică și rezistentă la diferite afecțiuni. Dar ar fi bine să-și îmbogățească alimentația zilnică cu mai multe vitamine și minerale.

Zodia Pești

Peștii iau decizii importante pe plan personal în această perioadă și vor acționa așa cum le dictează inima. În prima jumătate a săptămânii, acest nativ poate lua o decizie complicată, dar necesară pentru familia lor. De asemenea, la serviciu, peștii se pot confrunta cu câteva probleme, pentru că șefii sau unii colegi au pretenții mai mari, decât în mod normal.

La capitolul sănătate, zodia pești se poate trezi cu niște probleme mai vechi, fiindcă a revenit un viciu în viața lor care provoacă o anumită afecțiune. Astrele sfătuiesc să vă gândiți foarte bine dacă merită o anumită ocupație sau plăcere consecințe, care vor apărea pe parcurs.

About the author