Horoscop săptămâna 13-19 noiembrie cu Mariana Cojocaru. Zodia care are parte de necazuri în familie

Horoscop săptămâna 13-19 noiembrie 2023 este prezentat de astrologul Mariana Cojocaru, în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri. Azi vom afla ce rezervă astrele fiecărei zodii în parte, în zilele următoare.

Va fi un pic mai bine pentru unii nativi, care vor vedea dragostea cu alți ochi. Cei mai mulți se gândesc la iubire și prietenie, dar dragostea vizează relația om, natură și animal. Merge și spre zona spiritualității, unde esența este profundă și importantă, dar și pe zona altruismului și generozității. Adică unde sunt oameni mai puțin norocoși decât noi care au nevoie de sprijin și de ajutor.

Va fi puțin mai bine, dar nu a trecut complet pericolul. Unii vor fi foarte critici cu cei din jur, ar putea ciupi pe cineva cu cuvintele, pe care le vor folosi ca arme. Diplomația ne salvează ca indivizi, nu uitați! Astrele clocotesc când vine vorba de unele zodii, iar la altele nu. Unele planuri pot fi încurcate, deturnate sau dejucate de la ceea ce nativii gândeau înainte. Trebuie să fim exacți și preciși, pentru că nu am venit întâmplător pe pământ. Trebuie să fim în armonie cu totul!

Berbec / Ascendent Berbec

Trăiri, sentimente, pasiuni ca un foc de paie! Nu ne referim doar la partea sentimentală când vorbim despre pasiune, ci despre o arie mult mai largă. Unii au pasiuni venusiene ascunse, își doresc să cânte, să performeze într-o zonă anume, sunt foarte conectați la ceea ce înseamnă toate structurile venusiene existențiale. Alții iubesc mult să gătească, alții să cânte, e firesc, e normal. Pasiunile ca focul de paie sunt trecătoare. Se spune că te îndrăgostești brusc, adică la prima vedere, și se stinge la fel de repede. Există secrete ascunse de voi sau de către voi. Totul se poate duce asupra urmașilor, a sănătății și ce mai poate fi.

Taur / Ascendent Taur

Venus, a doua patroană a voastră, revine la sentimente mai bune. Sentimentele sunt la control! Dragostea trece prin stomac, sunteți zodie de Pământ și, oricât iubiți pe cineva, dragostea trece prin stomac. E ceva pragmatic, rațional și logic pentru mulți. Nu uitați că nu banii aduc fericirea, ci numărul lor. Relația cu părinții, cu familia, cu rudele de gradul I, problemele legate de copii sau rude, de teluric, casă sau de țară, acolo unde ai ancorate rădăcinile și unde e vatra satului, desprinderea de ele o să fie dureroasă. Unii vor dori să pună bazele la ceva, în țară. Pot apărea blocaje cu copiii, nepoții, școala, creativitate, business sau carieră.

Gemeni / Ascendent Gemeni

Patronul este Mercur și, dacă e retrograd, trebuie să vă pună pe gânduri mereu. Ceva nu funcționează cum își doresc. Poate să fie pe partea evolutiv spirituală, fie că nu ați în înțeles misiunea personală de viață, individuală, fie că e nevoie de o karmă a ta, personală, ca să poți să înțelegi de ce există acest blocaj sau ce îți dorești ca să evoluezi mai bine. Cineva din familie poate să aibă probleme, necazuri. Alți nativi se vor gândi la carieră, să poată să aibă resurse pentru a își întreține familia. E foarte important ca, atunci când apar astfel de blocaje, să poți să înțelegi mesajul astrelor, altfel nu vei putea evolua corect.

Rac / Ascendent Rac

Horoscop săptămâna 13-19 noiembrie. Apar discuții importante legate de bunuri, de câștiguri, de bani, de împărțirea frățească a ceva. Cei care nu se regăsesc pot fi Raci atipici, nu clasici.

Leu / Ascendent Leu

Se conturează acel „un pic mai bine”. Vești mai bune pentru inimă, și la propriu, dar și la figurat. Dar pericolul nu a trecut, câtă vreme există Lilith, cu aspecte karmice. Nativii care nu au înțeles mesajul ei karmic vor plânge pe viitor, cu lacrimi de crocodil. Atenție la tranzitul perioadei următoare.

Fecioară / Ascendent Fecioară

Bulverseală maximă, dar și bulmăceală pe măsură! Totul se duce pe destin, într-o manieră specială. Se duce pe destin, nu pe soartă, lucruri diferite.

Balanță / Ascendent Balanță

Pot apărea invidii, bârfe, persoane care sunt cu ochii pe voi, posibile controale, probleme care țin de acte, autorități, justiție. Trebuie să fie atente și persoanele care se știu cu afecțiuni cronice.

Scorpion / Ascendent Scorpion

Beneficiază de un plus, de o presiune pe destinul apropiat. Intervin sau revin persoane din trecut, regăsiri cu prieteni, cu persoane de odinioară. Pot fi colegi sau prieteni pe care nu i-ați văzut de mult, vești de la drum lung, de la ființe dragi, inclusiv de la copii, nepoți, dacă sunt plecați din țară.

Săgetător / Ascendent Săgetător

Horoscop săptămâna 13-19 noiembrie. Cumpene de gândire din cauza cuadraturii pe zodii duble, legate de călătorii, de străinătate, de business, unii vor avea pe sănătate.

Capricorn / Ascendent Capricorn

Este un pic confuz acum, în general, el este pragmatic și foarte calculat. Persoanele care se știu cu afecțiuni să fie cu ochii în patru. Lilith anunță afecțiuni secrete, ascunse, de natură karmică, ce nu pot fi diagnosticate neapărat cu aparate performante. Cauzele sunt de natură spirituală, subtile, mocnite, sau în anumite cazuri, mai grave.

Vărsător / Ascendent Vărsător

Sunt sensibilizați de aspectele săptămânii, vorbim de sistemul nervos. Atenție maximă la stres, la munca în exces, la efortul depus. Sfatul este să aveți răbdare în ce faceți. Mulți ar vrea ca lucrurile să evolueze cât mai repede și cât mai bine, dar nu avem cum să urnim noi astrele pentru că avem anumite dorințe.

Pești / Ascendent Pești

O zodie dublă, cu aspecte diferite. Colericii scot armele, folosesc cuvintele drept arme, vor fi discuții aprinse în plan sentimental, relațional, partenerial, între asociați. Diplomații trebuie să înțeleagă o cauză karmică ascunsă care le poate da acum de furcă. Mesajul este foarte complex fiecare poate să îl descifreze, raporteze, la ce are acasă. Unii pot încurca borcanele și să apară motiv de ceartă, dispută, iar alții le pot sparge și își pot lua borcane noi. Dacă ești calculat și nu vrei ca totul să se întâmple pe repede înainte, există o coerență.

 

 

 

Puteți urmări horoscopul și în varianta video AICI >>> Horoscop VIDEO

sursa: playtech.ro

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial