Nea Marin e însurat cu Maria de mai bine de 35 de ani! Cum arată femeia pe care o iubește la nebunie de o viață de om și care i-a dăruit două fete: „E totul pentru mine

Nea Mărin, pe numele din buletin Marin Barbu, este unul dintre cei mai efervescenți artiști de pe scena showbizului românesc.

Deși e o persoană foarte deschisă, sociabilă și mereu pus pe șotii, nea Mărin a păstrat o anumită distanță atunci când a fost vorba de camerele de filmat și familia lui. Astfel, puțini sunt aceia care știu cine este, dar și cum arată soția lui.

În vârstă de 60 de ani, nea Mărin și aleasa inimii sale și-au unit destinele în urmă cu aproape patru decenii.

Nea Marin, zbirul care bagă frica în vedete și le pune mereu la muncă grea, este cunoscut de întreaga Românie, însă soția lui este un adevărat mister pentru publicul românesc, partenera lui de viață se ferește de camerele de filmat.

Nu sunt foarte mulți cei care știu că Nea Marin este însurat de mai bine de 35 de ani și are două fiice, pe când doamna Maria este femeia care i-a fost mereu alături, și la necaz, și la bucurii, dar și cea cu care se sfătuiește mereu, în orice problemă are.

„Ea este sotia mea de 35 de ani si este cea care mi-a suportat toate nebuniile si ii multumesc pentru asta. O iubesc mult, ne-am luat din dragoste”, declara în urmă cu câțiva ani nea Marin Barbu.

“Nu a fost greu sa am un sot ca el, ne-am casatorit din mare iubire, chiar si atunci cand au fost momente grele ne-am completat si am rezolvat totul impreuna”, a declarat Maria Barbu, potrivit wowbiz.ro.

Cei doi și-au contruit o familie frumoasă, iar în prezent, ei au un nepot și o nepoată de care sunt tare mândri și își petrec tot timpul liber împreună cu aceștia.

În urmă cu ceva vreme nea Marin a postat o imagine pe o rețea de socializare, în fotografie apărea și soția sa, și alături el a scris: „La mulți ani, scumpa mea soție!!! Tu ești totul pentru mine, așa cum noi suntem totul pentru tine.”

Iată cum arată soția temutului nea Marin.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial