Horoscop rune 22-28 mai 2023 cu Mihai Voropchievici. Taurii primesc bani, Peștii dau lovitura pe toate planurile

Horoscop rune 22-28 mai 2023.

Mihai Voropchievici face previziuni importante pentru următoarele 7 zile. Perioadă benefică pentru Tauri!

Mihai Voropchievici face cele mai așteptate predicții astrologice ale perioadei în care ne aflăm. Vom avea o săptămână bună sau mai greoaie? Nu toate zodiile au parte de lucruri tocmai frumoase.

Horoscop rune 22-28 mai 2023. Previziuni făcute de Mihai Voropchievici

BERBEC

Berbecii primesc un mesaj dublu. În primul rând, sunt sfătuiți să se relaxeze. Cineva foarte apropiat de ei se bucură de o sănătate excelentă, deci nu trebuie să se agite prea mult, să își facă griji suplimentare.

TAUR

Taurii primesc vești bune. S-ar putea să primească un cadou-surpriză sau o sumă de bani importantă și, de ce nu, poate chiar pe amândouă. E o săptămână în care lucrurile valoroase vin spre ei.

GEMENI

Gemenii intră în săptămâna dragostei. Pentru ei apare runa cu simbolul dragostei. Vor avea parte de ceva fierbinte, nou, pasional.

RAC

Racii sunt sfătuiți să dea la o parte toate problemele și grijile legate de trecut. Să lase necazurile în urmă, căci vine o săptămână mult mai bună. Viitor vine cu lucruri bune, deci să nu se mai agite inutil.

LEU

Leii, în sfârșit, pot găsi răspunsul sau rezolvarea problemei care îi frământă cu o condiție: să angajeze o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei. Mai multe capete, mai multe idei, mai multe păreri și mai multe rezolvări ale problemelor.

FECIOARA

Fecioarele trebuie să-și consolideze poziția în societate
Horoscop rune 22-28 mai pentru Fecioară. Fecioarele sunt anunțate că trebuie să își mobilizeze toate forțele pentru a-și consolida poziția la serviciu, în societate, dar la fel de bine și în familie. Au avut o săptămână în care s-au cam neglijat.

BALANTA

Balanțele sunt pe o pojghiță subțire de gheață. Trebuie să fie prudente, să fie atente ce acțiuni fac, unde merg, unde călătoresc. Conducătorii auto trebuie să mai reducă viteza. Atenție mare și la cheltuieli, căci pot apărea capcane din cauza lipsei de precauție.

SCORPION

Scorpionii rămân în așteptarea unei schimbări foarte importante acasă, cât de curând. Schimbarea asta poate interveni pe 22 mai sau pe 23. În orice caz, ceea ce vor trăi îi va marca, în sens pozitiv, chiar din primele zile ale săptămânii.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii sunt preveniți că vor susține o mică bătălie în săptămâna 22-28 mai. Sfatul runei e că nu trebuie să fie îngrijorați. Ei sunt norocoșii zodiacului și vor câștiga în mod sigur.

Peștii au primit runa Wunjo: noroc pe toată linia!

CAPRICORN

Pentru Capricorni, e o săptămână un pic mai anevoioasă. Runa le recomandă să aibă forță, putere, tărie. Îi încurajează să fie rezistenți, deoarece se anunță o săptămână complicată pe toate domeniil de activitate. Sunt obligați să fie mai stoici și mai răbdători.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii trebuie să aibă și ei răbdare. Să nu încerce să forțeze mâna norocului în următoarele șapte zile. Suprizele vin doar pentru cei care știu să aștepte, pentru oamenii cu adevărat răbdători.

PEȘTI

Peștii au parte numai de lucruri frumoase în perioada următoare. Runa extrasă pentru nativii de apă este Wunjo! Asta înseamnă că Peștii vor da lovitura pe toate planurile. Vor avea baftă în tot ce își vor propune.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial