Horoscop rune 15-21 mai 2023 cu Mihai Voropchievici. Leii au parte de belșug, Balanțele câștigă in final

Horoscop rune 15-21 mai 2023: Mihai Voropchievici anunță o săptămână de neuitat pentru Gemeni. Aceștia se îndrăgostesc lulea!

Horoscop rune 15-21 mai 2023: Mihai Voropchievici aduce cele mai așteptate previziuni ale momentului. Ce anunță runele pentru Gemeni, Fecioare, Capricorni sau Balanțe? Următoarele șapte zile vor fi de neuitat pentru mulți nativi, atât ca aspecte pozitive cât și negative.

Horoscop rune 15-21 mai 2023: Mihai Voropchievici, vești mari pentru Gemeni!

BERBEC

Pentru Berbeci, există un mesaj dublu. Runa vă spună să vă relaxați, să nu mai fiți tensionați. Cineva apropiat de voi se bucură de o sănătate excelentă, contrar gândurilor voastre.

TAUR

Pentru Taur vine o săptămână cu vești bune. S-ar putea să primească un cadou-surpriză sau, pur și simplu, o sumă importantă de bani. De altfel, ei își doreau foarte mult câștigurile de care se vor putea bucura de acum, într-un final!

GEMENI

Gemenii au o săptămână în care tronează dragostea. Simbolul dragostei e prioritar. Vorbim de o dragoste nouă, pasionantă. Vor avea parte de multe clipe de neuitat.

RAC

Racii sunt sfătuiți să dea la o parte toate problemele și grijile legate de trecut. Să lase necazurile în urmă și să se pregătească pentru o săptămână mult mai bună. Orice gând cu care se agață de trecut nu le face deloc bine nativilor de apă.

LEU

Leii au simbolul belșugului
Leii au și ei simbolul dragostei, al belșugului și al fertilității. Pentru Lei, visele legate de confortul intim se vor împlini. Cei care își doresc să își mărească familia au o săptămână prielnică.

FECIOARA

Fecioarele sunt în permanență ocupate să găsească rezolvări, să scape de niște probleme, de unde găsesc bani. Acum, runa le anunță că, în sfârșit, pot găsi răspunsul la o problemă care le frământă. Condiția e să angajeze o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei. Ar face bine să nu mai ia singure hotărârile.

BALANTA

Horoscop rune 15-21 mai 2023. Balanțele au o săptămână în care sunt mai agitate. Apare tendința de a avea dispute, mici bătălii, discuții contradictorii în găsirea unor rezolvări. Au mult de muncă, mult de lucru. Nu trebuie să fie îngrijorate, căci la final tot ele vor câștiga în mod sigur

SCORPION

Scorpionii au de depășit obstacole majore
Scorpionii au o săptămână mai anevoioasă. Trebuie să fie rezistenți. Astrele îi încurajează să aibă răbdarea necesară să depășească aceste obstacole un pic mai complicate. Nu au încă suficiente certitudini cu privire la acțiunile lor.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii își doresc găsirea rapidă a unor soluții. Sunt sfătuiți să aibă răbdarea. Cu alte cuvinte, să nu forțeze mâna norocului deoarece surprizele plăcute sunt pregătite doar pentru cei care știu să aștepte.

CAPRICORN

Capricornii sunt pe punctul de a pleca de acasă. Sunt și mulți care vor să schimbe locul de muncă ori locuința. Nu le mai convine, vor ceva mai bun. Nu trebuie să se grăbească, căci vor acționa favorabil oricum, dar cu condiția să nu facă totul la repezeală.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii au simbolul uraganului în săptămâna 15-21 mai 2023. Vor fi un pic mai temperamentali. Dar e bine să nu își mai mobilizeze forțele să susțină bătălii furtunoase. Doar cu calm se aranjează totul.

PEȘTI

Peștii au un mesaj foarte interesant. E o săptămână în care sunt în permanentă comunicare. Un singur mesaj din toate cele pe care le vor primi va ieși din tipare.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial