Povestea lui Sergiu, tanarul care a mers calare 40 de kilometri sa-si vada sotia care a nascut. „Am vrut sa le duc de mancare”

Un tanar a mers pana in Iasi dintr-un sat aflat la 40 de kilometri distanta calare pe cal, ca sa-si vada sotia care a nascut.

Barbatul avea declaratie pe proprie raspundere si masca, dar tot a fost sanctionat, pentru ca nu avea voie calare in oras.

Imaginile cu Sergiu Ciobotariu, din Raducaneni, au devenit virale pe retelele de socializare.

Tanarul spune ca a vrut sa isi vada fiul si a incercat sa ia un un mijloc de transport in comun pana la spital, insa nu a fost lasat.

De aceea a fost nevoie sa apeleze la cal pentru a ajunge sa isi vada fiul nou nascut. El spune ca voia sa ii duca mancare si pampersi sotiei sale.

„Am incercat sa iau un tramvai. Nu m-au lasat. Nu am avut bani sa iau un taxi. M-am intors acasa si m-am urcat pe cal. Prima data m-a oprit un echipaj de Politie.

I-a fost mila de mine si m-au lasat sa plec. Pe urma m-a oprit un echipaj de la Politia Locala. Au ras de mine, m-au luat la misto.

Mai apoi m-a mai oprit un echipaj, au fost de treaba. Nu m-au amendat. Au inteles ca am o urgenta si nu am avut alta varianta”, a spus Sergiu, potrivit stirileprotv.ro

Tanarul spune ca lucreaza cu ziua ca sa faca rost de bani pentru a-si creste cei trei copiii. A inceput si constructia unei case, pentru a oferi o viata mai buna familiei sale.

„Am fost plecat la munca… In fiecare zi plec la munca cu calul… Fac cam 30 de lei pe zi, nu mai mult. Cand am aflat ca a nascut, am mers sa-i duc de mancare”, a spus Tanarul.

„Tot ce fac, fac pentru copii. Am trei acum, am nevoie de o casa. Traim greu acum, dar nu avem ce face… muncesc cat pot”, a mai spus el.

Barbatul a venit 40 de kilometri calare din satul Raducaneni, pentru ca nu a gasit nimic altceva cu care sa poata ajunge sa-si vada sotia si copilul nou nascut, din cauza restrictiilor impuse in perioada starii de urgenta.

Avea la el declaratia pe proprie raspundere, purta masca, dar tot a fost sanctionat, cu un avertisment, pentru ca nu avea voie calare in mijlocul orasului.

Mai mult, tanarul i-a inteles pe oamenii legii si s-a intors acasa, fara a mai putea ajunge la maternitate.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=EO4R4zRfNog&feature=emb_logo

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial