Tânăra poliţistă arsă de vie în accidentul cumplit din Brăila, înmormântată într-un sicriu alb, cu onoruri militare. Tristețe fără margini pentru familie și prieteni

Ana Maria Manea, tânăra poliţistă de 21 de ani, arsă de vie în accidentul cumplit din Brăila, a fost înmormântată sâmbătă într-un sicriu alb, cu onoruri militare.

Poliţistă arsă de vie în accidentul cumplit din Brăila

Ana Maria Manea, o poliţistă de 21 de ani din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Ianca – IPJ Brăila, a fost înmormântată astăzi, după ce a a sfârșit tragic în urma unui accident rutier teribil, produs marţi seara, notează Libertatea.

Ana Maria Manea se afla în patrulare alături de colegul ei, Mihai Bara. Acesta este cel care a piedut controlul maşinii şi a intrat într-un copac.

Cei doi polițiști au “rămas încarcerați și au decedat după ce mașina a luat foc”, au transmis reprezentanții sindicatulului polițiștilor Europol.

În urma accidentului, cei doi polițiști și-au pierdut viața.

Surse din cadrul IPJ Brăila au declarat pentru Libertatea că polițista este condusă pe ultimul drum cu onoruri militare.

La înmormântarea de sâmbătă au participat colegi din cadrul IPJ Brăila, precum şi reprezentanţi ai IGPR.

Ultima misiune a celor doi polișiști brăileni

Cei doi polișiști brăileni, Ana Maria Manea, 21 de ani, şi Mihai Bara, 45 de ani, patrulau cu au autoturism de poliție Dacia Logan, iar accidentul cumplit a avut loc la Şuţeşti.

Mihai Bara, șoferul autospecialei de poliţie, a pierdut controlul mașinii şi a lovit un copac, iar la scurt timp autovehiculul a izbucnit în flăcări.

Sindicaliștii Europol au declarat că cei doi polițiști au “rămas încarcerați și au decedat după ce mașina a luat foc” și dau vina pe starea proastă a autoturismelor din cadrul Inspectoratelor de Poliţie.

Cu toate acestea, reprezentanţii IGPR au transmis că mașina în cauză avea an de fabricaţie 2018, în timp ce revizia fusese făcută chiar în luna mai 2020.

Manea Ana Maria, tânăra poliţistă de 21 de ani, arsă de vie în accidentul cumplit din Brăila, provenea din oraşul Ianca și era angajată în cadrul IPJ Brăila – Post de Poliţie Comunal Şuţeşti, din luna noiembrie 2019. Aceasta era absolventă a şcolii de poliţie.

„Judeţul Brăila este în doliu! Din păcate, o tragedie ne-a înmărmurit!

Doi oameni dăruiţi profesiei, o tânără poliţistă, aflată la început de drum şi un coleg care se apropia de vârsta pensionării au murit într-un cumplit accident rutier.

Sincere condoleanţe familiilor şi tuturor celor care i-au cunoscut pe cei doi poliţişti morţi la datorie, în circumstanţe de neimaginat.

Am încredere că ancheta va lămuri toate circumstanţele în care s-a produs accidentul! Dumnezeu să-i ierte!”, a declarat Cătălin Boboc, prefectul Brăilei, potrivit Libertatea.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial