Horoscop 8 mai 2023, cu Neti Sandu. Vă găsiţi şi ceva de făcut în particular, să faceţi rost de bani

Horoscop 8 mai 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv.

O zi cu energie. O să ne putem recunoaşte vina şi să mergem mai departe, că avem fiecare dintre noi multe de făcut, ca să ne depăşim pe noi înşine.

Vibraţia zilei este 8, şi am face bine să ne chivernisim banii.

Horoscop 8 mai 2023 – TAUR

O să reluaţi un traseu birocratic ca să updatați buletin, paşaport, legitimaţii, să vă puteţi deplasa fără probleme de-aici încolo.

O să primiţi un răspuns de la vreo instituţie, şi se pare că va fi unul bun, după lungi aşteptări.

Horoscop 8 mai 2023 – GEMENI

Apare cineva care vă poate propune o afacere, poate fi o colaborare şi să fie mulţumitor ca bani, de timp e nevoie, ca să munciţi în paralel cu serviciul.

Vin bani din urmă şi o să faceţi nişte plăți că se adunaseră prea multe şi nu le-aţi putut onora pe toate.

Horoscop 8 mai 2023 – RAC

Se poate să vi se plătească nişte bani în plus şi o să aveţi de cheltuială pentru achiziţiile casnice, că v-aţi propus să vă înnoiţi, să daţi refresh interiorului.

Apar noutăţi la serviciu şi n-o să rataţi momentul, poate prindeţi o postură mai bună, sau o combinaţie partenerială.

Horoscop 8 mai 2023 – LEU

Par să fie ceva probleme de sănătate pe care le-aţi tot ignorat şi dacă nu vă îngrijiți o s-aveţi de tras, o să vă doară, o să vă şi coste.

O s-aveţi de făcut nişte proceduri ca să obţineţi nişte drepturi, să vi se permită un acces, după o perioadă de restricţii.

Horoscop 8 mai 2023 – FECIOARĂ

Aţi putea schimba nişte bilete de vacanţă şi să vă duceţi fie acolo unde aţi vrut anul trecut, fie în altă parte, numai să nu pierdeţi biletele.

Aţi putea da acel examen pe care l-aţi amânat, şi să-l şi luaţi, să mergeţi mai departe cu şcoala, să puteţi încheia un stagiu.

Horoscop 8 mai 2023 – BALANŢĂ

O să intraţi la cheltuială c-aveţi de gând să le faceţi nişte surprize alor voştri şi dacă abia acum aţi făcut rost de bani, o să şi treceţi la fapte.

O să reglaţi situaţia financiară ca să vă puteţi lua ce v-aţi propus pentru familie.

Horoscop 8 mai 2023 – SCORPION

Întrevedere cu cineva care vrea să vă propună un business şi dacă v-aţi găsi timp, aţi face rost de mai mulţi bani, ca să aveţi de cheltuială de tot felul.

O să vă lămuriţi nişte aspecte care ţin de viaţa în doi şi o să fiţi mai receptivi la sensibilităţile partenerului de cuplu.

Horoscop 8 mai 2023 – SĂGETĂTOR

E cineva nou apărut în peisaj care va atrage atenţia şi dacă e o atracţie reciprocă o să vă puteţi încerca şansele de a fi împreună.

O să interacţionaţi cu nişte oameni care vor să daţi drumul unei afaceri din care toată lumea o să aibă de câştigat.

Horoscop 8 mai 2023 – CAPRICORN

Se poate să luaţi mai în serios o ofertă de lucru şi să vă faceţi timp pentru ea, că de-aici or să vină banii de care aveţi nevoie.

Poate vă mai ocupaţi şi de voi, schimbaţi regimul alimentar, vă mai duceţi la o sală de sport şi o să vă faceţi timp şi de mondenităţi.

Horoscop 8 mai 2023 – VĂRSĂTOR

Poate vă găsiţi şi ceva de făcut în particular şi să faceţi rost de bani ca să plecaţi în concediu, acolo unde vă doriţi de multă vreme.

Sunt câteva lucruri de reparat şi de înlocuit pe-acasă, şi o să vă ocupaţi de ele, printre picături, în decursul unei luni, cam aşa.

Horoscop 8 mai 2023 – PEŞTI

Se poate să mai aveţi nişte preocupări legate de şcoală şi să încheiaţi o situaţie, poate vă luaţi o diplomă, ca să puteţi profesa, în curând.

Poate va descoperiţi un hobby care să vă scape de stres, să vă puneţi în valoare creativitatea, şi să vă meargă mai bine din toate punctele de vedere.

Horoscop 8 mai 2023 – BERBEC

O să vă interesaţi de o afacere în care v-aţi putea implica şi de-acolo o să vină profitul – trebuie doar s-aveţi răbdare, că trebuie să parcurgeţi nişte paşi.

Aţi putea face o investiţie serioasă şi să vă luaţi casă, ori maşină, c-or să apară nişte oportunităţi.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial