Horoscop 7 mai 2023, cu Neti Sandu. Se pot schimba multe în viaţa voastră şi să intraţi într-o relaţie de vis

Horoscop 7 mai 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv.

Relaxare azi. O să ne bucurăm de revederea unor oameni şi locuri de care avem nevoie sufleteşte şi o să uităm de toate greutăţile.

Vibraţia zilei este 7 şi o să ne bucurăm de un gând bun, o inspiraţie.

Horoscop 7 mai 2023 – TAUR

Sunt mai multe persoane care vor să vă-ntâlniţi, poate dau un party, vă roagă să-i însoţiţi într-o plimbare, fie pe jos, fie cu maşina.

Vi se lansează invitaţia s-o porniţi la drum, acolo unde v-aţi propus cu ceva timp în urmă şi o să vă placă anturajul.

Horoscop 7 mai 2023 – GEMENI

O să vă daţi întâlnire cu nişte prieteni pe care nu i-aţi putut vedea, din mai multe motive, şi o să le puteţi face o vizită, sau să-i revedeţi la o petrecere, pe toţi.

Poate ieşiţi la o cafea cu un posibil partener de afaceri care vine cu idei de proiect în care v-aţi putea implica şi voi.

Horoscop 7 mai 2023 – RAC

E animaţie la voi, aveţi chef de plimbare, de mondenităţi, şi o să ieşiţi şi voi cu familia, cu prietenii, să aflaţi ce noutăţi mai sunt prin târg, vă duceţi la o expoziţie.

E cineva care ţine la voi şi vă face vreo declaraţie de dragoste, vă ia într-o plimbare prin ţară, sau în străinătate.

Horoscop 7 mai 2023 – LEU

O îndeletnicire de timp liber, deconectantă, cu asta o să vă umpleţi timpul şi o să le oferiţi şi celor mici unele răsfăţuri.

Se poate să aveţi de transmis un mesaj, scrieţi un articol, faceţi nişte postări în reţelele de socializare şi aşteptaţi feedback-ul.

Horoscop 7 mai 2023 – FECIOARĂ

O să puteţi da o fugă prin ţară, pe undeva, să revedeţi nişte oameni, peisaje, poate-l sărbătoriţi pe un prieten şi o să vă-ntoarceţi până la noapte.

Vă caută cineva care vine de departe şi poate vă daţi întâlnire în oraş.

Horoscop 7 mai 2023 – BALANŢA

O să faceţi şi puţină mişcare, printre altele, şi o să vă bucuraţi şi de șueta cu nişte prieteni pe care nu i-aţi mai văzut de multă vreme.

O să reapară cineva care speră s-aveţi o relaţie mai bună decât înainte şi chiar o să se poată.

Horoscop 7 mai 2023 – SCORPION

Se pot schimba multe în viaţa voastră şi să intraţi într-o relaţie care să pară de vis, că tot ce vă doriţi pare să se împlinească, şi o să fie un balsam sufletesc.

Poate revedeţi, în sfârşit, o persoană care v-ajută să treceţi cu bine de o problemă mai delicată, de ordin sentimental.

Horoscop 7 mai 2023 – SĂGETĂTOR

Noutăţi, invitaţii pe la evenimente, şi o să relaţionaţi cu diverse persoane cu care veţi avea colaborări, în viitorul apropiat.

O să vă bucuraţi de o invitaţie la masă, care poate fi şi în alt oraş, şi o să reîmprospătaţi o relaţie la care ţineţi

Horoscop 7 mai 2023 – CAPRICORN

O aniversare, un botez, e o reuniune de familie şi cu prieteni, şi o să vă consolidaţi relaţiile cu toţi cei care înseamnă ceva pentru voi.

O întâlnire în doi ar pune capăt unor neînţelegeri şi v-aţi putea continua nestingheriţi relaţia, ca să n-o pierdeţi.

Horoscop 7 mai 2023 – VĂRSĂTOR

Se poate să faceţi o trataţie la voi acasă, c-o fi cineva de sărbătorit, şi o puteţi face şi dacă plecaţi într-o staţiune turistică, la mare, la munte.

Poate faceţi un consiliu de familie să ştiţi dacă vă schimbaţi casă, vă cumpăraţi alta, sau vă apucaţi de renovare, mai construiţi pe lângă.

Horoscop 7 mai 2023 – PEŞTI

Poate se adună grupul de prieteni ca să faceţi puţin sport, sau să-i susţineţi pe cei mici care au un meci amical, şi o să fie cu adrenalină.

O să vă crească stima de sine că vă simţiţi curtaţi, şi o să aveţi de unde să alegeţi, dacă nu există niciun impediment, o relaţie.

Horoscop 7 mai 2023 – BERBEC

O să vă calculaţi resursele monetare să vedeţi dacă v-ajung s-o porniţi într-o excursie prin ţară, sau găsiţi o altă modalitate de a vă relaxa, mai pe lângă casă.

O să vă alăturaţi unui grup, ca să aveţi şanse mai mari să vă distraţi, că singuri nu e aşa nostim.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial