Horoscop 6 mai 2023, cu Neti Sandu. O zi a surprizelor placute pentru unii nativi

Horoscop 6 mai 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv.

O zi a surprizelor placute. O să ne achităm de obligaţiile morale faţă de cei cărora le-am promis diverse lucruri şi o să fim împăcaţi sufleteşte.

Vibraţia zilei este 6 şi armonia e la ea acasă, de jur împrejurul nostru.

Horoscop 6 mai 2023 – TAUR

Sunt lucruri pe care vi le-aţi dorit, o excursie la mare, să mergeţi la un concert, să vizitaţi o altă capitală, să faceţi ceva la care visaţi de multă vreme

Aţi putea da o fugă la nişte prieteni, rude, să staţi la un grătar şi să vă bucuraţi de aer curat, de o atmosferă foarte plăcută.

Horoscop 6 mai 2023 – GEMENI

O să vă bucuraţi de un plus de atenţie şi vizibilitate în mediul social, poate v-aţi făcut remarcaţi prin ceva anume şi o să primiţi aprecieri pe viu, în reţelele de socializare.

E cineva prin preajmă care va face curte în speranţa c-o să puteţi fi într-o relaţie şi o să ştiţi dacă e pentru voi, sau nu.

Horoscop 6 mai 2023 – RAC

Poate vin musafiri pe la voi şi o să umpleţi, frumos, timpul liber ca v-or fi lipsit acei oameni şi poate rămâneţi şi mâine împreună, dacă plecaţi într-o excursie.

Poate vă sfătuiţi cu rudele în privinţa unui eveniment care va avea loc în curând, în familia voastră şi o să puneţi totul la punct.

Horoscop 6 mai 2023 – LEU

O să tot umblaţi la banii din cont că aveţi şi plăţi de făcut, vreţi să şi plecaţi într-o plimbare pe undeva pe la munte, sau la mare, în funcţie de vremea de-afară şi de bani.

Aveţi chef de socializare şi poate vă duceţi la o nuntă, la un botez, la ziua cuiva de naştere, într-un club să vă dezmorţiţi.

Horoscop 6 mai 2023 – FECIOARĂ

Sunt câţiva prieteni cărora le-aţi promis de multă vreme c-o să vă vedeţi şi acum aţi putea crea un prilej ca să vă faceţi o plăcere. Reciprocă.

E cineva care nu îndrăzneşte să vă abordeze că simte că n-are şanse să vă cucerească, dar nu e chiar aşa Şanse sunt, dacă n-aveţi pe nimeni.

Horoscop 6 mai 2023 – BALANŢA

Poate v-aţi decis s-ajungeţi în faţa altarului, să vă căsătoriţi, că Jupiter insista de anul trecut să luaţi în calcul această posibilitate de uniune pe viaţă.

O să daţi o raită prin împrejurimi să le faceţi o vizita unor cunoştinţe să vă eliberaţi de stres şi să mai vedeţi şi alte locuri, alţi oameni.

Horoscop 6 mai 2023 – SCORPION

Poate vă faceţi curaj să aveţi o explicaţie cu cineva de care v-aţi separat şi poate o să vă recunoaşteţi o vină, poate şi celălalt va face la fel şi o să vă împăcaţi.

Se poate să vă reauziti la telefon cu cineva care vrea să vă propună o afacere şi care s-ar putea să vă intereseze.

Horoscop 6 mai 2023 – SĂGETĂTOR

O să vă bucuraţi de revederea unor oameni care sunt balsam sufletesc pentru voi şi o să vă încărcaţi, frumos, bateriile.

O să vi se facă o invitaţie la o nuntă, la un botez şi o să vă duceţi că vă plac petrecerile de acest gen.

Horoscop 6 mai 2023 – CAPRICORN

Poate aveţi încredere în voi şi porniţi în cucerirea unei persoane care se distanţase, dar potenţial de relaţie încă mai există aşa că începeţi ofensiva.

O să vă caute cineva care vrea să vă propună o afacere cu bătaie lungă şi poate vă faceţi timp să vă explice în ce constă.

Horoscop 6 mai 2023 – VĂRSĂTOR

Plutiţi într-o stare de bine şi poate vă lăsaţi purtaţi de sentimente şi intraţi într-o relaţie cu cineva care o să se muleze pe felul vostru de a fi.

Se pare c-o să vă faceţi timp să vă duceţi la nişte prieteni care v-aşteaptă de mult şi abia acum vă faceţi drum într-acolo.

Horoscop 6 mai 2023 – PEŞTI

Se prea poate să dați o raită pe la evenimentele mondene, vă consolidaţi relaţiile şi vedeţi ce e nou, cu cine vă puteţi asocia în vederea unor afaceri.

Poate le-aţi promis mai demult copiilor că-i scoateţi la o plimbare şi o să faceţi tot posibilul să vă ţineţi de cuvânt ca ei sunt drăguţi şi merită.

Horoscop 6 mai 2023 – BERBEC

O să acceptaţi invitaţia la un spectacol, un concert şi o să vă petreceţi frumos, după-amiază în compania prietenilor, poate va mai faceţi şi alţi noi

Poate daţi o fugă într-o staţiune turistică să schimbaţi puţin decorul, c-aveţi nevoie de un plus de culoare şi de alta energie.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial