Horoscop 30 mai 2023, cu Neti Sandu. Zodia care ar putea primi, astăzi, niște bani

Horoscop 30 mai 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv.

Iniţiativele vă reuşesc, tonus de competiţie avem şi o să ducem la bun sfârşit tot ce ne-am propus

adevărul iese la iveală să nu-l ocolim.

Horoscop 30 mai 2023 – GEMENI

Poate intraţi într-o activitate de grup ca s-aveţi mai mult spor, că se poate să servici o cauză, să faceţi parte dintr-o fundaţie filantropică.

Horoscop 30 mai 2023 – RAC

O să vă mai ocupaţi şi de voi, adoptaţi alt stil vestimentar, vă schimbaţi coafură, şi poate ţineţi şi o dietă ca să mai slăbiţi, să arătaţi şi mai bine.

Horoscop 30 mai 2023 – LEU

Iniţiativele vă reuşesc, o să puteţi lansa la apă un nou proiect şi să meargă totul şnur, ca o să conteze experienta acumulată.

Horoscop 30 mai 2023 – FECIOARĂ

Vă intră bani, pot fi din salariu, dar şi din surse colaterale că se activează casa banilor şi-atunci poate vine şi partenerul de cuplu cu alţi bani acasă.

Horoscop 30 mai 2023 – BALANŢA

Prezenţa cuiva o să v-aducă o doză în plus de bunădispoziţie şi o să vă mobilizaţi să faceţi şi acele lucruri mai delicate pe care vi le-aţi propus demult.

Horoscop 30 mai 2023 – SCORPION

E cineva care vă vrea în echipa ca să puneţi bazele unei afaceri şi o să mergeţi pe încredere că e o persoană serioasă a cărei muncă vorbeşte de la sine.

Horoscop 30 mai 2023 – SĂGETĂTOR

O să luaţi nişte bani din urmă şi vă reglaţi din punct de vedere financiar, o s-aveţi cu ce pleca pe ici pe colo c-aveţi planuri de călătorie.

Horoscop 30 mai 2023 – CAPRICORN

E cineva care vede în voi un posibil partener de viaţă şi o să vă analizaţi sentimentele ca să ştiţi dacă mergeţi şi voi pe aceeaşi idee, dacă nu sunteţi într-o relaţie.

Horoscop 30 mai 2023 – VĂRSĂTOR

O reuşită care o să vă propulseze în carieră, o să vă deschidă nişte uşi, veţi cunoaşte alt gen de profesionişti şi o să puteţi fi exemplu pentru cei care vă admiră.

Horoscop 30 mai 2023 – PEŞTI

Se poate să bateţi palma pentru un proiect care v-ar aduce o sumă importantă de bani şi nişte oameni în jurul vostru care să secondeze la treabă.

Horoscop 30 mai 2023 – BERBEC

Apare o sumă de bani care vă poate fi de mare folos dacă vreţi să vă cumpăraţi o casă, ori s-o reamenajaţi, sau ca să plecaţi măcar în weekend, dacă nu în concediu.

Horoscop 30 mai 2023 – TAUR

O să puteţi recupera acte, bani, o proprietate pentru care vă luptaţi, poate, de mulţi ani şi o să simţiţi că vi s-a făcut dreptate.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial