Horoscop 29 mai 2023, cu Neţi Sandu. Sunteți printre preferaţii şefilor şi poate o să vi se dea ceva mai complicat de lucru

Horoscop 29 mai 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv.

O să ne străduim să menţinem un echilibru, să facem şi treabă, să ne şi distrăm, să facem mişcare şi o s-avem grijă şi de ai noştri.

Vibraţia zilei este 11 şi o să evităm gesturile nesăbuite. O să dăm dovadă de maturitate.

Horoscop 29 mai 2023 – GEMENI

Sunt chestiuni importante de rezolvat, cu şcoala, cu examenele, poate aveţi de legalizat acte şi să obţineţi un împrumut de la bancă, printre altele.

Horoscop 29 mai 2023 – RAC

Aţi putea da drumul unei afaceri care să v-aducă bani, satisfacţii profesionale şi o nouă deschidere, să cunoaşteţi alţi oameni, să intraţi în altă lume – selecta.

Horoscop 29 mai 2023 – FECIOARĂ

O să recuperaţi nişte bani şi să vă gândiţi serios, la o vacanţă şi poate daţi de bilete de cazare la un preţ convenabil în staţiunea preferată, c-aveţi nevoie de refacere.

Horoscop 29 mai 2023 – BALANŢA

Un partener de afaceri reînnoieşte cererea de a lucra împreună şi dacă dispuneţi de timp liber poate vă daţi acceptul pentru o colaborare, pe care s-o regretaţi.

Horoscop 29 mai 2023 – SCORPION

Voi vă număraţi printre preferaţii şefilor şi poate o să vi se dea ceva mai complicat de lucru, dar va fi o provocare pentru voi şi o să vă achitaţi, onorabil.

oroscop 29 mai 2023 – SĂGETĂTOR

E rost de plecare pe undeva, poate şi cu treabă şi o să vă prindă bine să mai scăpaţi de grijile cotidiene ca să vă spălaţi gândurile, să fiţi mai creativi.

Horoscop 29 mai 2023 – CAPRICORN

O să puteţi rezolva o problemă cu bancă şi să amânaţi o rata, sau să cereţi un împrumut ca să vă cumpăraţi o locuinţă, ori o maşină nouă, sau ca să plecaţi în vacanţă.

Horoscop 29 mai 2023 – VĂRSĂTOR

Se poate s-aveţi de plătit impozite la casă, la maşină, sunt nişte cheltuieli care înghit bani şi n-o să aveţi încotro – altminteri luaţi amenzi.

Horoscop 29 mai 2023 – PEŞTI

Se poate să luaţi şi ultima semnătură pe un act care v-ar conferi un statut clar, c-oţi şi stat într-un provizorat care v-a deranjat psihic.

Horoscop 29 mai 2023 – BERBEC

O să descoperiţi o preocupare care vă scoate la iveală o resursă creativă şi o să puneţi în practică idei ca să vedeţi dacă prind pe piaţă, să câştigaţi bani.

Horoscop 29 mai 2023 – TAUR

O să mai investiţi bani în casă, vă extindeţi poate, mai construiţi o anexă, un garaj, încă un nivel c-o să se mărească familia, vă căsătoriţi, o s-aveţi copii

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial