Horoscop 28 mai 2023, cu Neti Sandu. Ne bucurăm de un nou început. De succes!

Horoscop 28 mai 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv.

O zi destul de bună. Să ne ocupăm şi de noi, ar fi cazul! Alegem cu cine să ne petrecem ziua şi unde ca să nu stăm prea mult pe drumuri, să profităm la maximum de timpul pe care-l avem.

Vibraţia zilei este 1 şi să ne bucurăm de un nou început. De succes!

Horoscop 28 mai 2023 – GEMENI

Întrevedere cu cineva care vă sugerează o afacere şi o să vă spună flerul ce să faceţi, dar poate vă mai gândiţi, vă duceţi la o plimbare, la un spectacol.

invită cineva într-o excursie şi nu e de refuzat aşa ceva, c-aveţi nevoie de spaţiu de mişcare şi de o companie agreabilă.

Horoscop 28 mai 2023 – RAC

O să vă întreţineţi cu oameni dragi, poate-i chemaţi pe la voi dacă preferaţi atmosfera casnică, de familie şi o să fie deconectant, o să vă încărcaţi bateriile.

E cineva care-şi doreşte să luaţi masa împreună pentru că vrea să-şi dea seama din conversaţie dacă vă potriviţi.

Horoscop 28 mai 2023 – LEU

Se anunţa un succes – se vorbeşte despre voi în public, sau poate munca voastră vorbeşte de la sine, şi o să vă bucuraţi de un plus de vizibilitate.

O să tot primiţi invitaţii să vă duceţi pe la prieteni dar o să fiţi selectivi că nu vă puteţi vedea cu toţi decât dacă-i găsiţi la un loc, la o nuntă.

Horoscop 28 mai 2023 – FECIOARĂ

O s-aveţi treburi de făcut pe acasă, organizatorice, poate, că e duminică şi o să vă pregătiţi şi de niscaiva musafiri c-aveţi nevoie de un sfat, o aprobare din partea unor oameni dragi.

Poate aveţi ceva de discutat între patru ochi cu o persoană importantă şi o să luaţi şi o decizie la final.

Horoscop 28 mai 2023 – BALANŢA

Chef de ieşit pe la mondenităţi aveţi, ar fi cineva care să vă însoţeasca şi o să vă oferiţi o zi presărată cu momente speciale şi-o să revedeţi oameni pe care nu i-aţi mai văzut de multă vreme.

O să puteţi repara o relaţie care se destrămase, poate din cauza orgoliilor, dar se mai poate salva.

Horoscop 28 mai 2023 – SCORPION

Anturajul vă scoate din casă, poate daţi o fugă la mare şi vă-ntoarceţi până la noapte, c-o luaţi mâine de la-nceput cu serviciul.

Poate vă duceţi la o ceremonie, se căsătoresc nişte prieteni, sau e o gală de premiere.

Horoscop 28 mai 2023 – SĂGETĂTOR

Se poate să-i scoateţi la un restaurant pe prieteni c-aveţi ceva de sărbătorit şi o să vă bucuraţi de veştile bune de la cei dragi.

O s-apară, staţi liniştiţi, cine trebuie în viaţa voastră sentimentală şi o să puteţi construi frumos, o relaţie care să dureze.

Horoscop 28 mai 2023 – CAPRICORN

E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva care o să vă cucerească prin felul de a fi şi va fi o persoană, aşezată, aşa cum vă place vouă.

Poate vă faceţi timp să treceţi pe la nepoţi, la rudele apropiate ca să vedeţi cum puteţi contribui la un eveniment de familie.

Horoscop 28 mai 2023 – VĂRSĂTOR

O apariţie cu totul neaşteptată, e cineva care v-a tot dat târcoale şi abia acum atacă în forţă, îşi face curaj să vă scoată la un juice, la o plimbare.

Or să vă caute acei prieteni care ştiu că pot conta pe voi că poate n-au cu cine să iasă, sau să-i organizeze pentru o excursie.

Horoscop 28 mai 2023 – PEŞTI

Poate-i strângeţi pe prieteni în jurul vostru şi trageţi un chef c-oţi avea un sărbătorit printre voi – poate-i faceţi un party – surpriză.

O să le faceţi pe plac copiilor, nepoţilor, are loc o ceremonie de grup şi poate fi o petrecere, sau plecaţi cu toţii într-o escapadă turistică.

Horoscop 28 mai 2023 – BERBEC

Poate aveţi un rol aparte în cadrul unei ceremonii – sunteți naşi de cununie, de botez, vă ocupaţi de petrecerea burlacilor, ori cu altceva o să contribuiţi la fastul sărbătorii.

Cineva din trecutul sentimental – recent – vă căută ca să-i răspundeţi la nişte întrebări şi poate vă înţelegeţi.

Horoscop 28 mai 2023 – TAUR

Lume nouă, de calitate, care vrea să vă cunoaşteţi, să cultivaţi relaţia ca să schimbaţi impresii, să aflaţi lucruri noi unii de la ceilalţi.

Poate faceţi o trataţie, fie ea şi la iarbă verde, sau la malul mării, pe plajă, souvage, aşa cumva.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial