Horoscop 22 mai 2023, cu Neti Sandu. Veți fi mai creativi la serviciu, iar asta vă aduce bani și rezultate

Horoscop 22 mai 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv.

Lucrurile merg ca unse dacă o să le dirijăm şi noi cu cap, şi o să culegem roadele cât de curând.

Vibraţia zilei este 22, număr maestru, şi o să dăm dovadă de generozitate.

Horoscop 22 mai 2023 – GEMENI

Se poate să primiţi o confirmare că s-a aprobat un proiect şi o să câştigaţi bani frumoşi – volumul de muncă va fi pe măsura banilor primiţi.

Horoscop 22 mai 2023 – RAC

O să reglaţi şi voi o situaţie contractuală şi o să vă bucuraţi de nişte privilegii după o perioadă de eforturi susţinute – e bine să păstraţi ștacheta sus.

Horoscop 22 mai 2023 – LEU

Se poate să atacaţi un proiect nou-nouţ care să vă scoată la iveală nişte calităţi despre care nici voi nu aveaţi habar, şi să fie rampa voastră de lansare în carieră.

Horoscop 22 mai 2023 – FECIOARĂ

O să perfectaţi nişte acte, mai achitaţi nişte facturi, şi o să faceţi progrese atât la serviciu, cât şi în sfera personală – poate faceţi o investiţie.

Horoscop 22 mai 2023 – BALANŢA

Se poate s-aveţi un examen, vreo întrevedere importantă, şi o să luaţi o decizie referitoare la relaţia de cuplu, şi poate o s-o legalizaţi.

Horoscop 22 mai 2023 – SCORPION

O să intraţi într-o combinaţie partenerială care să vă aducă satisfacţii profesionale şi vor fi şi bani care să vă răsplătească eforturile.

Horoscop 22 mai 2023 – SĂGETĂTOR

Se poate să luaţi o primă, bonusuri, vreun voucher de vacanţă şi să plecaţi pe undeva împreună cu familia, pentru o săptămână, două.

Horoscop 22 mai 2023 – CAPRICORN

Relaţia cu partenerul de cuplu capătă un plus de stabilitate, după o perioadă de fricţiuni care au cam erodat relaţia, şi acum vă reveniţi, treptat

Horoscop 22 mai 2023 – VĂRSĂTOR

Se poate să fiţi mai creativi la serviciu, s-aveţi inspiraţie şi să şi puneţi în practică o idee care să v-aducă bani şi vizibilitate.

Horoscop 22 mai 2023 – PEŞTI

Poate o să valorificaţi timpul liber, o să vă înconjuraţi de prieteni şi practicaţi un sport, ori alt gen de activitate deconectantă, şi o să fie revigorant.

Horoscop 22 mai 2023 – BERBEC

Voi păreţi curtaţi de mai mulţi angajatori, și o să vă bucuraţi de o paletă largă de joburi, colaborări, şi o s-alegeţi ceva avantajos.

Horoscop 22 mai 2023 – TAUR

Un obiectiv măreţ – asta ar trebui să aveţi şi să vă mobilizaţi toate resursele interioare ca să vă depăşiţi pe voi înşivă, c-aveţi toate şansele s-o faceţi.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial