A murit, însă nu e uitată de fostul iubit! Ticy a lansat o nouă piesă cu Denisa Răducu. Cum a fost posibil. ”Ia-mă de mână, iubirea mea” VIDEO

Denisa Răducu a plecat mult prea devreme dintre noi, iar în urma sa a lăsat o durere imensă.

Ticy, fostul iubit al artistei își amintește cu drag de momentele frumoase petrecute cu ea, iar în semn de omagiu a lansat împreună cu aceasta o piesă pe care o aveau înregistrată cu mult timp înainte de a se stinge din viață.

Durerea pe care Denisa Răducu a lăsat-o în rândul tuturor celor care au cunoscut-o e mare, deoarece tânăra avea toată viața înainte și putea să-și bucure fanii și familia mulți ani, așa cum o făcea de fiecare dată.

Din păcate, la vârsta de 27 de ani s-a stins fulgerător, iar de atunci tuturor le e greu să creadă că nu mai e.

Așa se întâmplă și pentru Ticy, cel cu care cântăreața s-a iubit.

Cei doi au colaborat mult timp și pe plan profesional și au înregistrat multe piese.

Cu doar ceva timp înainte să spună ”adio” acestei lume, Denisa și fostul iubit au înregistrat o piesă, dar care nu a mai apucat să fie lansată!

Totuși, iată că în semn de iubirea pe care i-a purtat-o, dar și de respectul oferit, Ticy le-a oferit fanilor Denisei o surpriză.

Aceasta a publicat un videoclip cu piesa pe care cei doi urmau să o lanseze, în cazul în care Denisa trecerea peste acele momente grele.

”Ia-mă de mână, iubirea mea” este cea mai recentă piesă a cântărețului în care vocea Denisei se aude la fel ca altădată, așa cum a obișnuit de-a lungul anilor.

Durerea e și mai mare pentru cei care privesc și videoclipul.

Deși ar fi trebuit să apară amândoi, Ticy apare singur, abătut, dar în semn de respect pentru Denisa, într-o ținută neagră.

Nu este pentru prima oară când artistul face acest gest, iar în ultimul timp a mai postat câteva astfel de momente muzicale care au rămas în arhiva sa personală.

Denisa Răducu s-a stins din viață pe data de 23 iulie 2017, după ce s-a luptat mai mult timp cu o boală grea.

Aceasta a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular, un cancer la ficat extrem de agresiv.

În ciuda tuturor eforturilor medicilor, aceasta nu a mai putut lupta cu boala, iar la ora 04:00 a dimineții de 23 iulie, aceasta a intrat în stop cardio-respirator. scrie spynews.

Mama Denisei Răducu a oferit un interviu cutremurător în revista Taifasuri, la trei ani distanţă de la trecerea manelistei în nefiinţă.

Denisa Răducu, care a decedat pe 23 iulie 2017, după ce fusese diagnosticată cu carcinom hepatoceluar, un tip de cancer foarte periculos care afectează ficatul, ar fi împlinit duminică, 13 decembrie, 31 ani.

Interviu cutremurător cu mama Denisei Răducu, Geta Marian: “Pentru mine, Denisa nu a murit!”

“Denisa a muncit de copil, căra apă să câștige bani, ca să-i cumpăr blugi şi trening”
– Denisa a început să muncească de mic copil…

Era la școală când a început să câștige primii bani. La noi, la țară, există obiceiul ca atunci când moare cineva să i se care apă. Și Denisa, fără să știu eu, se ducea și făcea asta. Când am prins-o, mi-a spus că își dorește ca din banii luați pe căratul apei să-i cumpăr blugi și trening.

14 ani avea când a început să cânte folclor cu George Nucă și din acel moment până a plecat de lângă mine pentru totdeauna, nu mi-a mai cerut niciun ban.

I-a descoperit talentul la școală un băiat, Dorel Vlada îl cheamă, și el a dus-o la George Nucă, apoi a început să plece cu el la diferite concursuri.

Poate nu mă credeți, dar o visez seară de seară. A trecut la un moment dat cineva cu pepeni de vânzare pe drum și am luat și eu să dau de pomană pentru Denisa.

– Să înțeleg că îi plăcea pepenele…

Foarte mult. Și noaptea am visat-o pe Denisa. Mă certa că nu am tăiat bine pepenele în cubulețe, nu l-am pus în castron, nu l-am așezat în frigider și nu am spus când l-am împărțit „Primească Dumnezeu pe Emilia Denisa”.

În altă zi, am făcut varză călită cu coaste și mi s-au părut cam multe, așa că am scos una și am pus-o pe o farfurie, pe aragaz. Noaptea am visat-o pe Denisa, care-mi cerea coasta rămasă.

De Moșii de Iarnă am împărțit piftie și unei singure vecine am uitat să-i pun o lingură. Din nou mi-a apărut în vis și mi-a spus să iau 30 de euro să cumpăr linguri, pentru că a mâncat piftia cu mâna.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial