Horoscop 19 mai 2023, cu Neti Sandu. O să recuperaţi banii cuveniţi şi o să aveţi cu ce să daţi o fugă într-o vacanță

Horoscop 19 mai 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv.

Lună nouă azi. E o zi bună pentru evaluări. Vedem cum stăm cu banii, cu cheltuielile, cu bugetul pe termen lung şi cu sentimentele Să existe un echilibru în toate.

Vibraţia zilei este 1 şi e bine s-o luăm de la-nceput cu ce nu ne-a reuşit, dar şi cu lucrurile nou-nouţe.

Horoscop 19 mai 2023 – TAUR

E bine s-o luaţi de la început cu ceva care e foarte important pentru voi şi să vă dozaţi eforturile ca să duceţi totul la bun sfârşit.

Se poate să vă asociaţi cu nişte oameni ca să daţi drumul unui proiect care să v-aducă aprecieri din partea celor care ştiu câtă muncă a fost acolo.

Horoscop 19 mai 2023 – GEMENI

Poate vă mai gândiţi și la odihnă, să vă duceţi într-o excursie la munte, sau la mare, în funcţie de ce îşi doresc şi ai voştri, că trebuie să vă aerisiţi, să vă deconectaţi.

Poate e nevoie de un consult medical ca să ştiţi sigur dacă sunteţi sănătoşi – tun, sau va trebui să luaţi nişte medicamente.

Horoscop 19 mai 2023 – RAC

Aveţi energie şi o să faceţi şi ceva treabă pe acasă, dar vă puteţi pregăti şi de plecare pentru o zi, două pe undeva, ca să vă mai limpeziţi gândurile.

Se poate să vă uniţi forţele cu ale unora care sunt pricepuţi şi o să vă apucaţi de treabă de luni încolo.

Horoscop 19 mai 2023 – LEU
Se poate să luaţi parte la un eveniment care o să vă pună în lumina reflectoarelor şi de aici or să vină ofertele de lucru, banii şi gloria.

O să vă invite cineva la un concert, la un spectacol, e ceva care să vă prindă bine după o perioadă cu destul de mult stres.

Horoscop 19 mai 2023 – FECIOARĂ

V-aşteaptă cineva prin ţară la o zi de naştere, sau de cununie, la un botez, e o sărbătoare şi o să vă facă plăcere să vă duceţi, că sunteţi invitaţi de onoare.

Răspunsul pe care-l aşteptaţi de la un examen, un interviu ar putea fi unul pozitiv şi o să şi sărbătoriţi cumva.

Horoscop 19 mai 2023 – BALANŢA

O să recuperaţi banii cuveniţi şi o să aveţi cu ce să daţi o fugă la malul mării, sau poate preferaţi muntele că vreţi să faceţi şi o drumeţie.

O să ajungeţi la un concert, la un târg tradiţional, o să fie o şansă de a vă întâlni şi cu prieteni mai vechi, mai noi.

Horoscop 19 mai 2023 – SCORPION

Se pare c-o să plecaţi cu grupul de prieteni prin ţară, pe afară şi o să strângeţi relaţiile ca să vă petreceţi frumos timpul liber, să socializaţi mai mult.

O escapadă turistică v-ar detensiona şi n-oţi mai fi atât de stresaţi la serviciu şi să staţi cu grijă banilor.

Horoscop 19 mai 2023 – SĂGETĂTOR

E posibil să faceţi cunoştinţă zilele astea, cu cineva care e pe lungimea voastră de undă şi să vă vedeţi de-aici încolo ca să observaţi ce grad de co putibilitate aveţi.

O să vă scoată la cafea cineva care vrea să vă propună un business şi o să vă consultaţi agenda ca să vedeţi dacă aveţi timp, sau nu.

Horoscop 19 mai 2023 – CAPRICORN

Se poate să-ntâlniţi în cercul de prieteni pe cineva care să vă cucerească cu felul de a fi şi să visaţi la o relaţie care v-ar putea împlini sufleteşte

Vă puneţi o dorinţă şi vă conectaţi la ea atât mental, cât şi emoţional, sufletesc şi o să se-mplinească

Horoscop 19 mai 2023 – VĂRSĂTOR

O ieşire la masă, la o cină romantică ar face o radiografie relaţiei voastre de cuplu şi o să vă decideţi dacă sunteţi pe drumul cel bun, sau nu.

Poate vă luaţi vreo două zile cazare pe undeva ca să vă eliberaţi de griji, să vă recăpătaţi forţele, fizice, psihice.

Horoscop 19 mai 2023 – PEŞTI

Aţi putea pleca într-o excursie cu prietenii, sau cu copiii, nepoţii, ca să reactualizaţi aceste relaţii care v-aduc bucurie, tihnă, sufletească.

Sfera amoroasă e nuanţată frumos şi poate vă bucuraţi de prezenţa cuiva care se simte atrasă de voi, această persoană.

Horoscop 19 mai 2023 – BERBEC

O să vă ocupaţi de casă, de familie ca şi puteţi pleca într-o plimbare prin ţară, prin străinătate c-o să daţi de de astfel de ocazie.

Poate vi se lasă un timp de gândire până luni ca să vă daţi acordul pentru o colaborare, sau nu.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial