Horoscop 16 mai 2023, cu Neti Sandu. Jupiter intra în zodia Taurului şi o să avem grijă de banii noştri

Horoscop 16 mai 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv.

O zi chiar frumoasă. Se schimbă vibraţia! Jupiter intra în zodia Taurului şi o să avem grijă de banii noştri, dar şi de noi, ca să ne mai şi relaxăm.

Vibraţia zilei este 7 şi o să facem alegeri înţelepte de-aici încolo.

Horoscop 16 mai 2023 – TAUR

O energie de zile mari, e un entuziasm c-a intrat Jupiter în zodia voastră şi o să vă bucuraţi de o nouă deschidere pe mai multe planuri, o să fie cu succes.

Se poate să primiţi aprobări, bani, să vină cineva cu o ofertă de lucru, de afaceri, şi să vă încânte ideea.

Horoscop 16 mai 2023 – GEMENI

O reuşită în plan profesional, poate vă mai luaţi ceva de lucru în particular, vă asociaţi cu nişte oameni şi lucrurile or să meargă şnur, o să vedeţi.

Bine ar fi să vă îngrijiți de sănătate ca să nu vă treziţi cu vreo problemă pentru că n-aţi luat măsuri la timp.

Horoscop 16 mai 2023 – RAC

E animaţie la voi, sunt chestiuni care se cereau de multă vreme rezolvate, dar abia acum le-a venit rândul şi vor fi şi nişte oameni care să v-ajute.

O să vă chivernisiţi banii să v-ajungă pentru rate, facturi şi pentru neprevăzute ca să nu rămâneţi în pană şi să recurgeţi la un împrumut.

Horoscop 16 mai 2023 – LEU

Se poate să aveţi ceva de lucru şi să vi se plătească mai mult decât până acum, să strângeţi un capital şi s-aveţi cu ce să plecaţi în concediu poate faceţi deja o rezervare.

O invitaţie de mers la un spectacol, poate faceţi parte dintr-un grup care iese la rampa cu ceva care să facă impresie bună pe piaţă.

Horoscop 16 mai 2023 – FECIOARĂ

Se deschide o altă perspectivă în sfera profesională şi poate vă găsiţi de lucru în străinătate, sau e cineva care v-aşteaptă să vă stabiliţi acolo.

Se poate s-aveţi de susţinut un examen, un interviu, să luaţi un doctorat, sau o să fie alt gen de validare.

Horoscop 16 mai 2023 – BALANŢA

O să vă puteţi recupera banii după ce oţi fi apelat la o instanţă judecătorească şi o să vă cumpăraţi ce-aveţi nevoie ca anumite lucruri vă erau inaccesibile.

Întrevedere cu cineva care se luptă de multă vreme să vă convingă de faptul că sentimentele pe care vi le poartă sunt sincere.

Horoscop 16 mai 2023 – SCORPION

O să vă bucuraţi de revederea cuiva care se străduie de câteva luni bune să vă atragă atenţia şi să vă cucerească, dar nimic nu e uşor cu voi.

Se observă reuşite, după o lungă perioadă de aşteptări şi eforturi şi o mai bună colaborare cu şefii, cu partenerii de afaceri.

Horoscop 16 mai 2023 – SĂGETĂTOR

Apar discuţii pe marginea locuinţei pe care vreţi s-o schimbaţi, sau s-o renovaţi, în funcţie de ce-şi doresc ai voştri şi o să contribuie fiecare cu câte ceva.

Se vine cu propuneri noi de muncă şi dacă o să fiţi şi voi de acord o să v-apucaţi de ceva cu care chiar rezonaţi.

Horoscop 16 mai 2023 – CAPRICORN

O să vă cereţi drepturile băneşti şi poate o să le şi primiţi de la prima încercare, dacă nu, trebuie insistat, chiar şi în instanţă – şi cu răbdare, se rezolvă.

E cineva care va place şi o să v-o spună, numai să fiţi şi voi pregătiţi cu răspunsul, dacă sunteţi interesaţi.

Horoscop 16 mai 2023 – VĂRSĂTOR

O să vă descurcaţi cu toate lucrurile care nu v-au reuşit în ultima vreme şi o să faceţi paşi uriaşi de-acum încolo, că se ridică embargoul, dispar blocajele.

E o persoană care vrea să v-ajute pentru că n-a putut cu ceva timp în urma – şi va fi o prezenţă salvatoare.

Horoscop 16 mai 2023 – PEŞTI

O să luaţi şi bani şi se poate să vi se aprobe şi o cerere după care tânjiţi de multă vreme şi să vă croiţi un alt traseu profesional. Şi s-aveţi succes.

Se poate să creaţi un alt tip de comunicare cu grupul cu care lucraţi şi se va reflecta în calitatea muncii.

Horoscop 16 mai 2023 – BERBEC

Se poate să semnaţi abia acum un contract, după o serie de negocieri şi să vă înconjuraţi de oameni care vă pot finanţa un proiect, vă pot deschide nişte uşi.

Vine cineva după o absență îndelungată şi o să faceţi echipa, o să puteţi fi împreună de acum încolo.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial