Horoscop 11 mai 2023. Surprize frumoase pentru unii nativi

Horoscop zilnic 11 mai 2023

Ziua de azi pune accentul pe înțelegerea faptului că unele lucruri se întâmplă așa cum trebuie să se întâmple și nu pot fi schimbate.

Berbec

Nu eşti mulţumit de ceea ce au făcut ceilalţi pentru tine. Aveai alte aşteptări şi alte pretenţii, dar înainte de a o face pe supăratul, pune-te un pic în pielea lor şi gândeşte-te ce ai făcut şi tu, la rându-ţi, pentru ei, cu alte ocazii. Poate ţi se răspunde cu aceeaşi monedă, în acelaşi fel în care ai participat şi tu cândva la problemele altora şi acum poţi descoperi cu adevărat cât de mult te-a preocupat soarta altora.

Mulţumeşte-te cu cât primeşti, chiar dacă ajutorul sau contribuţia celor din jur nu se ridică la nivelul aşteptat, pentru că doar atât pot şi ei să facă. Nu pretinde imposibilul!

Taur

Nu încerca să le faci pe toate singur, ci apelează de fiecare dată la cei pregătiţi special pentru a interveni în diversele situaţii cu care te confrunţi. S-au inventat atâtea meserii la ai căror reprezentanţi poţi apela la nevoie, fără să încerci tu să le faci pe toate, mai ales dacă nu ai cunoştinţe solide în domeniu.

Profită de experienţa celor care cu asta se ocupă zi de zi, fără să încerci să-i înlocuieşti cu propriile tale experimente. Nu le ştii chiar pe toate, deci cheamă experţii să-ţi rezolve problema mult mai repede şi mai bine.

Gemeni

Eşti o companie plăcută, deci să nu te mire că devii centrul atenţiei pe oriunde ai merge. Ai chef de distracţie, găseşti mereu replica sa gluma potrivită în orice împrejurare iar atitudinea ta jovială îi stimulează şi pe alţii la o activitate veselă, ca de sărbători.

Fii tu cel care mobilizează prietenii la ceva relaxant, cum ar fi o ieşire undeva, o drumeţie prin împrejurimi sau măcar dă cuiva un telefon, pentru că spiritul tău copilăros şi vesel va aduce sigur un zâmbet pe chipul celor pe care îi vei apela. Faci bine tuturor doar cu un zâmbet larg pe buze!

Rac

Oamenii nu pot fi întotdeauna pe aceeaşi lungime de undă cu tine, dar înainte de a-i cataloga drept inamici, gândeşte-te de două ori dacă nu cumva piedicile lor au, totuşi, un rost! S-ar putea să vadă lucrurile din alt unghi decât o faci tu şi să te tragă la mânecă la timp, înainte de a face o greşeală.

Oricât de încăpăţânat ai fi, încearcă să asculţi ceea ce îţi spun ceilalţi, mai ales dacă aduc şi argumente logice suficient de puternice. Nu ai cum să le ştii tu chiar pe toate, deci nu strică să mai asculţi din când în când şi opiniile altora, chiar dacă sunt complet diferite de cele proprii.

Leu

Soarele răsare şi pe strada ta şi prima vizată e… inima! Te-ai putea îndrăgosti din nou, aşa cum nu ai mai făcut-o demult, cuprins de o văpaie mistuitoare. Dacă erai în căutarea amorului, te vei lăsa copleşit de pasiune, cu şansa uneia din cele mai aprinse poveşti de iubire din viaţa ta.

Dar dacă dragostea apare într-un moment nepotrivit, va deveni extrem de greu să-i rezişti, mai ales dacă, acasă, te aşteaptă deja cineva care te iubeşte. Încearcă să ţii sub control, pe cât posibil, aceşti fiori ai iubirii, pentru că, deşi îţi place ceea ce simţi şi iubirea îţi dă aripi, e posibil să fie prea mult pentru sufletul tău şi să nu ştii să gestionezi corect situaţia!

Fecioara

Azi te joci de-a iubirea în cel mai copilăresc mod, pentru că nu e momentul să discuţi despre planuri comune, despre viitor, despre decizii de cuplu cu o încărcătură capitală. Ia-o mai uşor, bucură-te de tot ce simţi, de fluturii din stomac, de distracţia care însoţeşte fiecare clipă petrecută în doi, fără să pretinzi de la celălalt angajamente de cursă lungă.

Vor veni şi ele, dar azi cel mai bine e să tratezi iubirea ca pe o aventură frumoasă în doi în care fiecare e liber să experimenteze şi să se simtă bine.

Balanta

Unii se joacă prea mult cu emoţiile tale, dar nu trebuie să te superi! Aşa e firea lor, mai jucăuşă, mai distrată, fără să-şi dea seama cât de serios priveşti tu chestiunile de suflet. Tu nu te joci nici cu iubirea, nici cu declaraţiile de dragoste, nici cu gesturile de prietenie, pentru că nu ai vrea să fie greşit interpretate.

Când promiţi ceva cuiva drag, tu chiar te ţii de cuvânt, dar alţii uită să-şi ducă la îndeplinite promisiunile. Încearcă să priveşti cu umor atitudinea lor, nu pune la suflet vorbele frumoase şi linguşitoare şi nici nu crede tot ce auzi, chiar dacă îţi face plăcere.

Scorpion

Priveşte un pic înapoi, cu luni în urmă, pentru că ai primit atunci o informaţie pe care o poţi valorifica abia acum. Te-ai întâlnit cu o persoană care ţi-a promis că te va ajuta la nevoie, dar nu ai avut ocazia să apelezi la ea.

E vremea să cauţi prin vechile cărţi de vizită, prin fostele contacte, prin informaţiile stocate în memorie pentru a scoate la iveală exact cheia problemei tale de acum. Foloseşte-o cu încredere, pentru că e un sfat bine documentat de la o persoană cu experienţă de la care iată, ai avut ceva de câştigat sau de învăţat. Totul a avut rost, chiar dacă nu l-ai înţeles la vremea respectivă, ci abia azi.

Săgetător

Iubirea e cu siguranţă o vrajă şi simţi că totul capătă altă culoare când pici în mrejele ei. Acelaşi lucru îl vei păţi şi tu azi, pentru că apare cineva în calea ta care-ţi fură de tot mintea, inima sufletul, încât pluteşti deja prin alte lumi.

E frumos, spui, dar îţi dai totodată seama că iubirea te face să-ţi pierzi uzul raţiunii, pierzi controlul, nu mai eşti tu cel sigur pe tine şi ferm în decizii, ca atare nu mai eşti atât de sigur că îţi place această stare. Încearcă să ieşi de sub această vrajă oarbă şi să gândeşti limpede, ca să nu regreţi mai târziu că ai lăsat garda jos.

Capricorn

Familia îşi arată, pentru a mia oară, puterea şi energia într-un moment critic al uneia din persoanele din casă. Fie că eşti tu cel trist şi împovărat de griji, fie că o rudă trece prin momente dificile, prezenţa celor dragi alături se va dovedi a fi salvatoare, readucând liniştea în sufletul celui care suferă.

O vorbă bună, o încurajare sau simpla susţinere morală la greu va fi cel mai de preţ dar al acestei zile, pentru că oricine ar trece peste un impas dacă s-ar şti sprijinit sincer şi necondiţionat de cei care îl iubesc, orice ar fi sau orice ar face! De asta e nevoie acasă: de toleranţă şi îmbărbătare!

Vărsător

Eşti conştient că visul tău de acum nu e simplu, e nevoie de un efort major de voinţă şi muncă, de o investiţie masivă de energie, de timp, de idei, dar deţii toate aceste valori la purtător pentru a-ţi vedea visul împlinit într-o zi.

Aşteaptă, încearcă să nu pretinzi rezultate rapide pentru că nu acestea vor fi şi cele mai bune! Cu cât construieşti mai lent acest edificiu, cu atât te vei bucura mai mult timp de efectele sale, ca atare fă paşi mici şi crede cu tărie în şansele de reuşită ale acestui mare plan.

Pești

O vorbă aruncată în vânt poate avea efecte mai grave decât s-ar putea crede, de aceea trebuie să manevrezi cuvintele cu maximă prudenţă. Poate nici nu poţi prevedea cât de mari pot fi efectele distructive ale unei critici aparent inofensive, de aceea trebuie să umbli cu mănuşi, mai ales cu cei mai agresivi decât tine, deoarece reacţia lor poate fi cruntă!

Rişti să rupi o relaţie, să pierzi un prieten, să fii exclus dintr-un grup în care te simţeai bine, şi totul din cauza nervilor, a unui impuls de moment sau a dorinţei de a atrage cuiva atenţia că greşeşte. Spune adevărul cu diplomaţie, dacă tot o faci!

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial