Helicobacter Pylori împiedică scăderea în greutate și provoacă, printre altele, balonare

Helicobacter Pylori este un tip de bacterie care provoacă infecții stomacale, de regulă asimptomatice.

Infecțiile cu această bacterie afectează aproximativ două treimi din populația lumii, principalul mod de contaminare fiind prin apă și alimentație.

Netratate, infecțiile pot degenera în ulcere peptice și, în cazuri extreme, chiar cancere stomacale. Prezența acestei bacterii în stomac este greu de depistat fără mijloacele medicale de diagnostic adecvate.

Cum poți ști dacă suferi de o infecție stomacală cu această bacterie?

H. Pylori poate genera, în unele cazuri, simptome precum balonare, dureri și arsuri stomacale, reflux esofagian, constipație, diaree, flatulență și disconfort în segmentele superior și mijlociu ale abdomenului.

Dar simptomele enumerate pot fi corelate și cu alte probleme digestive, sau pot trece drept manifestări normale, ceea ce îngreunează procesul de arderea caloriilor și implicit a scăderii în greutate.

Ce este de facut?

În continuare îți vom prezenta un amestec eficient pentru eliminarea cu succes a acestei bacterii, amestec ce te va scăpa și de balonare și va face posibilă arderea grăsimilor.

Vei avea nevoie de:

  • 1 lămâie
  • 1 castravete
  • 1 lingură de ghimbir dat pe răzătoare
  • 1 lingură de suc de aloe vera
  • 1 chită de coriandru sau patrunjel
  • ½ pahar de apă

Mod de preparare:

Prepararea este foarte simplă. Doar amestecă toate ingredientele în robotul de bucătărie și consumă băutura în stare proaspătă. Ingredientele acestei combinații au proprietatea de a accelera metabolismul chiar și în timpul somnului.

Efectele de slăbire ale fiecarui ingredient în parte:

Castraveții sunt o legumă excelentă pentru arderea grăsimilor.

Pătrunjelul și coriandrul sunt plante sărace în calorii, dar bogate în antioxidanți, vitamine și minerale. De asemenea, previn și tratează cu succes problemele de retenție de apă și balonarea.

Ghimbirul este un excelent stimulator al metabolismului și poate preveni totodată constipația. Cu ajutorul lui, organismul poate arde grăsimile chiar și în timpul somnului

Zeama de lămâie ajută la detoxifierea corpului.

Sucul de aloe vera contribuie și el la slăbit.

About the author