Gina Pistol – Imagine adorabilă cu fiica ei, Josephine. Ce detaliu au observat fanii: „Smiley Jr…”

Gina Pistol i-a încântat pe fani cu o imagine superbă cu micuța Josephine. De când a devenit mămică, vedeta se bucură din plin de timpul petrecut în familie, iar fotografiile cu fiica ei sunt printre cele mai apreciate de internauți.

Aflată în vacanță, prezentatoarea TV a imortalizat un moment special cu micuța Josephine, pe care l-a postat pe pagina sa de Instagram.

Gina Pistol, fotografie adorabilă cu fiica ei

Prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” se află într-o vacanță de vis alături de Smiley și de fiica lor. Cei doi se bucură de peisaje unice și de căldură, profitând de momentele petrecute la plajă.

Ba mai mult, se pare că micuța Josephine se bucură enorm de apa oceanului și nisip, dar mai ales de atenția părinților ei. Gina Pistol a împărtășit cu fanii un moment adorabil de pe plajă, în care fetița ei se joacă energică.

„Fericirea are chipul ei”, a scris Gina Pistol pe Instagram.

https://www.instagram.com/p/CnM1yTOveh6/

Fanii nu au lăsat momentul să treacă neobservat și i-au transmis Ginei și familiei sale cele mai frumoase gânduri. Cu toate acestea, unii internauți s-au arătat revoltați de faptul că vedeta nu îi arate chipul fetiței sale în social media.

„Smiley Jr„, „Fericirea are mereu chipul ascuns”, „Nu înțeleg de ce nu-i arată fața la copil? Pe bune? Adică Rihanna și-a arătat copilul în public și Gina nu e bine, nu este o obligație să își arate copilul. Dar vorbim de Rihanna, adică despre ce vorbim….”, „Ceea ce spui despre fericire și fetiță înseamnă că nu o va vedea și nu o va avea niciodată. Din cauza ta. Ce gânduri ai…”,

„Nu obișnuiesc să scriu persoanelor publice, însă vreau să îți spun că te apreciez mult că nu e expui pe micuță în online”, „Să vă bucurați de chipul ei”, „Care chip, că nu se vede?”, „Puțin exagerată protecția asta. Te cred dar nu te înțeleg”, „Din moment ce nu vedem…”, au fost doar câteva dintre reacțiile internauților, publicate în secțiunea de comentarii.

În urmă cu ceva timp, Smiley a explicat motivul pentru care el și Gina au decis să nu îi expună chipul fetiței în social media.

„Ne spune foarte multă lume, unii chiar ne ceartă: ‘Domne, de ce nu ne arătăm copilul?”. Noi nu ne dorim neapărat să o expunem în mediul online pentru că, deocamdată, nu e o persoană. Cred că asta trebuie să fie alegerea ei.

Nu mi se pare … real… important ca oamenii să o vadă pe Josephine, mai ales că ea se transformă de la lună la lună. Adică, nu mai seamănă cum era acum două luni (zâmbește – n.r.).”, a declarat Smiley într-un interviu.

About the author