Gina Pistol gravidă a doua oară?

Sâmbătă a fost o zi de neuitat pentru Gina Pistol și Smiley, deoarece au sărbătorit nunta lor și au trăit momente incredibile alături de cei dragi.

Evenimentul a fost perfect, pe placul mirilor, iar invitații nu au avut nimic de reproșat. Dar surprizele nu s-au oprit aici, deoarece chiar în acea zi specială, celebritățile au făcut un anunț inedit – așteaptă cel de-al doilea copil!

Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit sâmbătă și au avut parte de clipe minunate alături de cei apropiați lor. Ca de obicei, fosta prezentatoare de la Asia Express a strălucit și a atras toate privirile.

Și Smiley nu a fost mai prejos. Artistul de la PRO TV a optat pentru un costum modern, refuzând să fie un gineric obișnuit. A dorit să iasă în evidență și a reușit în mod spectaculos.

Cei doi s-au potrivit perfect și au reușit să impresioneze din nou. Nunta lor a fost organizată cu mare atenție la detalii, iar invitații nu au avut nimic de criticat.

Prin mici gesturi și atenție la detalii, blondina și solistul și-au pus amprenta asupra evenimentului, aducând o notă specială.

Patronul HaHaHa Production și soția sa au decis să ofere câteva declarații jurnaliștilor prezenți la nunta lor.

Printre altele, Smiley a vorbit despre cel de-al doilea copil. Artistul a dezvăluit inițial destinația lor de luna de miere și, apoi, a lansat “bomba”.

El a sugerat că el și Gina își doresc încă un copil și că, dacă se va întâmpla, îl vor primi cu multă dragoste și brațele deschise. La aceste mărturisiri, Gina a zâmbit larg.

“Vom pleca în luna de miere în sudul Franței peste o săptămână. Ne dorim să avem o lună de miere frumoasă – deși nu va dura o lună întreagă – să ne întoarcem și să ne bucurăm de un frumos vara, dar și de o viață senzațională împreună.

Vrem să creăm amintiri frumoase, să îmbătrânim frumos împreună, să ne susținem reciproc și să îi ajutăm pe copiii noștri să-și îndeplinească toate visurile.

Dacă apare un al doilea copil, îl vom primi cu brațele deschise și cu toată dragostea”, a mărturisit Smiley, surprinzându-i pe toți cei prezenți.

Cei doi au deja o fetiță, Josephine, în vârstă de 2 ani.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial