GINA PISTOL, GEST IREAL ÎN FAŢA LUI CĂTĂLIN SCĂRLĂTESCU LA NUNTĂ. CE A FĂCUT CÂND BUCĂTARUL I-A ÎNTINS PLICUL CU BANI

Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit! Imediat după ce a avut loc ceremonia religioasă, s-au îndreptat spre localul din Snagov, acolo unde a avut loc petrecerea!

Printre invitații care le-au dăruit cadouri celor doi îndrăgostiți se numără și chef Cătălin Scărlătescu. Totuși, prezentatoarea TV a recurs la un gest ireal în fața juratului show-ului culinar de la Antena 1! Ce a făcut în momentul în care bucătarul i-a întins plicul cu bani!

Ziua de sâmbătă, 27 mai 2023, a fost plină pentru Smiley și Gina Pistol. Cei doi îndrăgostiți s-au prezentat la Starea Civilă și, apoi, au luat parte la ceremonia religioasă. După ce au ieșit din biserică, antrenorul de la Vocea României și prezentatoarea TV au oferit și o serie de declarații.

Smiley și Gina Pistol au mers, apoi, spre locația în care avea să se țină petrecerea cu cei 300 de invitați. Așa cum e „datina”, la astfel de evenimente se oferă anumite cadouri sau plicuri cu bani.

Detalii legate despre cadourile pe care Ginuța și Andrei le-au primit! Rar mai vezi așa ceva! Gesturile celor doi proaspăt căsătoriți, atunci când le-au fost înmânate plicurile cu bani, i-au uimit chiar și pe invitați.

Detaliul pe care rar îl întâlnești la nunți: Gina Pistol a refuzat plicul cu bani

Chef Cătălin Scărlătescu i-a întins Ginei Pistol un plic consistent cu bani. Bucătarul de la Antena 1 și Ginuța se cunosc de mulți ani și, de-a lungul timpului, și-au format o strânsă relație de prietenie – aspect pe care l-au expus, de multe ori, pe micile ecrane!

Așadar, celebrul bucătar, pregătit regulamentar cu plicul plin de bani a abordat-o pe Gina pentru a i-l înmâna, însă, soția lui Smiley l-a refuzat categoric, așa cum a refuzat acest tip de cadou și din partea celorlalți invitați.

Nunta celor doi nu a fost nici cu dar, nici cu barter! Mai mult decât atât, artistul și prezentatoarea de la Antena 1 și-au dorit să organizeze totul cu banii proprii. Cu alte cuvinte, nu au dorit, sub nicio formă, să facă din nunta lor o afacere! Este, într-adevăr, un detaliu pe care rar îl întâlnești la nunți!

Pe de altă parte, Ginuța și Andrei au acceptat daruri, dar nu sub formă de bani, din partea invitaților. Tot ceea ce și-au dorit cei doi a fost să își organizeze o petrecere pe cinste, unde să se distreze cu oamenii dragi din viețile lor, fără să aibă vreun gând în a recupera banii din investiție.

Luna de miere într-un adevărat „paradis”: sudul Franței!

Peste o săptămână, Smiley și Gina Pistol vor pleca în luna de miere. Cei doi au ales o destinație inedită, și anume sudul Franței. Cântărețul a făcut o serie de mărturisiri, după ce el și Ginuța și-au pus pirostriile. De altfel, a vorbit și despre posibilitatea de a deveni părinți pentru a doua oară!

„Plecăm în luna de miere peste o săptămână, în sudul Franței. Ne dorim să avem o lună – deși nu e chiar o lună – de miere frumoasă, să ne întoarcem și să avem o vară frumoasă, apoi o viață senzațională, să ne facem amintiri frumoase împreună, să îmbătrânim frumos împreună, să ne înțelegem bine, să ne susținem unul pe celălalt.

Să ajutăm fata să facă tot ceea ce își dorește și dacă mai apare un copil îl primim cu brațele deschise și cu toată dragostea”, a mărturisit juratul de la Vocea României.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial