Georgiana Lobonț: „Sunt…” Vestea așteptată de toți fanii ei. Acum e clar: nici vorbă de …

Georgiana Lobonț a făcut un anunț neașteptat pe rețelele de socializare.

Aceasta le-a spus fanilor ceea ce va face în următoarea perioadă, iar un divorț nici nu are ce căuta între ea și partenerul ei, Rareș Ciciovan. Fanii au rămas impresionați de vestea dată de artistă.

Vestea că Georgiana Lobonț și soțul ei divorțează a uimit pe toată lumea pentru o perioadă scurtă, apoi lucrurile s-au liniștit pentru cei doi. Fanii s-au bucurat pentru ei că au renunțat la despărțire, iar acum, artista a venit cu o altă surpriză pentru ei.

Ce a anunțat Georgiana Lobonț

Georgiana Lobonț a făcut un anunț neașteptat pentru fanii săi. După această veste, anunțul privind divorțul a fost spulberat chiar de artistă. Ea are în derulare două proiecte foarte importante și pare că totul decurge așa cum își dorește.

În ultima perioadă au existat tot mai multe schimbări pentru aceasta și familia ei iar, de acum, lucrurile se vor liniști. Georgiana Lobonț a anunțat că vor începe lucrările la casă și că va lansa o piesă nouă, de dragoste.

Artista nu mai divorțează de soțul ei

Ținând cont de ultimele anunțuri din viața artistei, ideea de divorț este departe de adevăr. Ea și Rareș Ciciovan se pregătesc de lucrările la noua casă și au colaborat de un designer de interior pentru ca locuința să fie pe placul lor. Totodată, Georgiana Lobonț va lansa o piesă nou cu un videoclip inedit, dedicat persoanelor care iubesc.

”Dragilor, vorbesc aici cu telefonul meu, sunt foarte încântată, dar foarte încântată pentru că gata, începem anul așa cum se cuvine. Începem lucrările la căsuța noastră și pe lângă asta, mâine o să filmăm un videoclip extraordinar la o piesă extraordinară.

Vestea că Georgina Lobonț și Rareș Ciciovan ar fi ajuns în pragul divorțului a luat prin surprindere pe toată lumea, iar fanilor nu le vine să creadă că cei doi ar fi ajuns în acest punct.

Toate zvonurile au pornit chiar în timp ce artista și soțul ei, alături de copiii lor și mai mulți prieteni, se aflau în vacanță, în Maldive, iar singurul care a vorbit despre acest subiect a fost Rareș Ciciovan, care ar fi confirmat totul legat de acest subiect.

Cu toate acestea, după ”bârfele” legate de divorț, cei doi au continuat să posteze fotografii pe rețelele de socializare, semn că totul ar fi bine între ei.

Acum, însă, Georgiana Lobonț și fina ei, Claudia Puican, au intrat live pe TikTok și au vorbit despre ceea ce s-a întâmplat în Maldive, explicând că au filmat un videoclip pentru melodia lor, care este în colaborare cu Armin Nicoară.

Pe lângă asta, tinerele au spus că s-au distrat la maxim în vacanță.

Georgiana Lobonț: La Cluj, dar atât sunt de obosită, nu am apucat să mă odihnesc deloc. Am plecat de la voi de la Timișoara azi dimineață pe la 10, ne-am culcat azi-noapte pe la 3.

Ideea e că sunt obosită cu drumurile cu avionul, deja efectiv… Și Irinuca doarme, a adormit pe mașină în brațele lui Rareș.

About the author