George Simion și soția sa, Ilinca, au luat o decizie neașteptată și s-au aventurat într-o nouă vacanță, demonstrându-și pasiunea pentru călătorii

George Simion și soția sa, Ilinca, au luat o decizie neașteptată și s-au aventurat într-o nouă vacanță, demonstrându-și pasiunea pentru călătorii.

Destinația aleasă a fost una extrem de populară printre cuplurile în căutare de o escapadă romantică.

Într-o postare recentă, soția lui George Simion a împărtășit o fotografie romantică în care cei doi se țin în brațe la Colosseum, una dintre cele mai iconice structuri istorice din lume.

George Simion și Ilinca au celebrat nunta în luna august a anului precedent. În timpul acestui eveniment, liderul AUR a dezvăluit că soția sa preferă să se mențină departe de politică și nu este interesată de acest domeniu.

George Simion a descris-o pe Ilinca ca fiind o fată simplă dintr-o familie normală, precum și el însuși. Amândoi nu doresc o expunere excesivă în spațiul public.

Într-un discurs susținut imediat după nuntă, George Simion a împărtășit dorința sa de a avea o familie mare. El și-a exprimat dorința de a avea șase copii și a subliniat importanța ca cineva să continue să aducă copii în lume și în țara lor.

Cu toate acestea, el a menționat că nu poate confirma în mod precis dacă vor avea fete sau băieți, deoarece nu au copii încă. Cu toate acestea, speranța și dorința lor pentru o căsnicie fericită și mulți copii rămân în continuare.

Liderul AUR a vorbit numai cuvinte de laudă despre soția sa, Ilinca. El a subliniat faptul că una dintre bucuriile sale mari este că Ilinca nu este o persoană cicălitoare și că nu suportă să fie bătut la cap sau să primească reproșuri. Aceasta a fost o calitate pe care a apreciat-o în relația lor.

În ultima perioadă, au apărut zvonuri despre posibile probleme în relația dintre George Simion și soția sa, legate de ipostazele în care Ilinca s-a afișat alături de un alt bărbat.

Cu toate acestea, din descrierea ta, reiese că cei doi par mai fericiți ca niciodată.

Cu doar două luni în urmă, ei au avut o ceremonie de creștinare pentru fetița lor și au postat o fotografie emoționantă pe Instagram, exprimându-și dragostea și mândria pentru micuța lor.

Aceste informații sunt bazate pe descrierea furnizată și pot să nu reflecte în totalitate realitatea actuală.

Pentru cele mai actualizate informații despre viața personală a lui George Simion și a soției sale, recomand să consulți surse de știri de încredere sau să urmărești comunicatele oficiale.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial