George Simion și Ilinca au dat lovitura! Suma imensă pe care o au în cont după nunta de anul trecut

Toată lumea a fost surprinsă de informațiile care au apărut în declarația de avere a lui George Simion. Liderul AUR a reușit să strângă o sumă impresionantă de bani după nunta de anul trecut.

Liderul AUR a făcut anul trecut o nuntă mare, la care au participat peste 10.000 de invitați. În urma evenimentului, George Simion a strâns o sumă impresionată de bani, potrivit declarației de avere.

George Simion a adunat o sumă impresionantă
Mai precis, George Simion a adunat o sumă de 400.000 de euro după nunta care s-a ținut în comuna vâlceană Măciuca, potrivit declarației de avere a politicianului.

Amintim că evenimentul a fost foarte controversat la vremea respectivă, în contextul în care liderul AUR i-a invitat la nuntă pe toți românii. Doritorii s-au înscris pe liste, li s-a asigurat transport cu autocarul pe anumite rute și au primit brățări de acces la eveniment.

„Am invitat toţi colegii parlamentari, aşa mi s-a părut normal. Din păcate, cred că au ordin, să nu participe. Nu am primit confirmarea de la niciunul dintre partidele din Parlament, dar nu este opţional”, spunea George Simion la momentul respectiv.

George Simion spune că AUR va veni la guvernare

În altă ordine de idei, George Simion și-a exprimat interesul pentru următoarele 18 luni, în cadrul ședinței plenare în care s-a discutat învestirea noului Executiv condus de Marcel Ciolacu.

El a subliniat că partidul AUR va fi la putere și va trebui să ia decizii privind viitoarele parteneriate de guvernare începând cu anul 2024.

Liderul AUR și-a exprimat nemulțumirea față de activitatea guvernului, afirmând că „în ultimul an și jumătate am avut un guvern care, din punctul lor de vedere, a fost nesatisfăcător”.

„Un an şi jumătate de acum înainte vom avea un Guvern condus de Marcel Ciolacu. (..) Ne interesează foarte mult ce se întâmplă în următoarele 18 luni. Ne interesează foarte mult ca în limita posibilului, cât mai multe din soluţiile pe care AUR le are, pentru că AUR va veni la guvernare şi trebuie să ne decidem cu cine guvernăm din 2024 încolo.

Vrem să ştim despre impozitarea muncii pe care aţi promis că o reduceţi, la ce nivel va fi.

Vrem să ştim, aţi promis că veţi tăia din comunele care au 1.000-1.500 de locuitori. Se va întâmpla asta în următoarele 18 luni”, a comentat George Simion.

George Simion a interpelat coaliția cu privire la utilizarea termenului „sclavii moderni ai Europei”.

El a subliniat că românii, cu proprietate românească, nu se angajează în producția modernă pe teritoriul României, comparând situația cu epoca șerbiei.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial