George Burcea, transformare spectaculoasă pentru rolul Lurch din serialul Wednesday

George Burcea interpretează rolul lui Lurch în serialul Wednesday regizat de celebrul Tim Burton.

Actorul a fost prezent și la premiera mondială a serialului Wednesday, care a avut loc la Los Angeles, alături de nume mari precum Gwendoline Christie, Jenna Ortega, Catherine Zeta-Jones, Christina Ricci, fiind însoțit pe covorul negru de Viviana Sposub.

George Burcea nu este singurul actor român din distribuția serialului, Victor Dorobanțu fiind cel care interpretează rolul Thing.

Deși nu apare în foarte multe secvențe, nu putem decât să spunem că George Burcea a avut parte de o transformare spectaculoasă pentru acest rol.

„Încă am proaspătă în minte imaginea unui băiețel din Puțureni care era fascinat de cinematografie și de actorii pe care îi vedea pe TVR abia după ce termina treaba la animale.

Mi se pare încă ireal că tot el, după vreo 25 de ani, își urmează visul și joacă acum alături de Catherine Zeta-Jones, LUIS Guzman, Christina Ricci (și lista nu se termină aici), sub bagheta magică a lui Tim Burton. Credeți în voi, în vise… în Dumnezeu! Toate se așează așa cum trebuie! Mă simt binecuvântat”, a declarat despre acest rol George Burcea pe rețelele de socializare.

Wednesday este un serial polițist cu elemente supranaturale și prezintă anii petrecuți de Wednesday Addams la Academia Nevermore, unde tânăra încearcă să învețe să-și folosească abilitățile paranormale incipiente, să pună capăt unei serii de crime monstruoase, care au terorizat orașul și să rezolve misterul în care au fost implicați părinții ei în urmă cu 25 de ani, totul în timp ce se confruntă cu noile și foarte încurcatele ei relații de la Nevermore.

O mare parte a serialului a fost filmată chiar în România, la Castelul Peleș, în mai multe locații din țară, printre care o casă veche din centrul Bucureștiului, dar și la studiourile de la Buftea.

https://www.instagram.com/p/Cj7r30gtep6/

George Burcea, declarații inedite despre actrița Catherine Zeta-Jones

George Burcea a vorbit într-un interviu despre participarea la acest proiect și a dezvăluit cum a reușit să obțină rolul.

Actorul a mărturisit că a avut extrem de multă încredere că va primi acest rol, reușind să îl impresioneze pe regizorul serialului, Tim Burton. În ceea ce privește întâlnirea cu faimoasa actriță, George Burcea a declarat că nu își imagina că îi va fi colegă de platou.

„Să joc alături de Catherine Zeta-Jones este ceva unic. Eu visam să joc în America lângă actori mari, dar niciodată nu mi-am imaginat că ea va fi primul nume imens care-mi va fi coleg de platou.”

Actorul a oferit și câteva detalii despre cum este Catherine Zeta-Jones pe platourile de filmare.

„Atât Catherine Zeta-Jones, cât și Luis Guzman sunt extraordinari pe set. Oamenii știu ce fac, le place ceea ce fac și sunt mega profesioniști.

Să știți că și Catherine mănâncă, respiră, repetă cu colegii, râde, merge la make-up… Adică face tot ceea ce un actor profi este nevoit să facă pentru a-și atinge scopul propus”, a declarat George Burcea

About the author