Gabriela Prisăcariu, fotografie emoționantă cu Dani Oțil și cu fiul lor, Luca Tiago

Gabriela Prisăcariu (28 de ani) și Dani Oțil (40 de ani) urmează să petreacă prima aniversare în trei de la nașterea fiului lor, Luca Tiago (3 luni). Modelul și prezentatorul TV formează un cuplu din anul 2018. Perechea s-a logodit în ianuarie 2020 și s-a căsătorit in mai 2021.

Gabriela Prisăcariu, fotografie emoționantă cu Dani Oțil și cu fiul lor, Luca Tiago

Recent, în mediul online, Gabriela a publicat o fotografie emoționantă cu moderatorul „Neața cu Răzvan și Dani” și cu fiul lor, Luca. „Nu pot să explic în cuvinte cât de mult îi iubesc… #băiețiimei ❤️”, a scris Gabriela Prisăcariu, în descrierea imaginii.

„Luca este un scump! Și văd că stă la poză! Dani pare topit, deși nu este genul care se exteriorizează! Sunt într-adevăr minunați băieții tăi! Familie frumoasă!; O dulceață de copil, să vă trăiască și multă sănătate!; Îți seamănă ție bebe, Gabriela!; Seamănă perfect cu mama! E Gabriela în totalitate!; Câtă bucurie!! Câtă fericire!”, au fost doar câteva dintre comentariile postării.

Pe 24 octombrie 2021, Gabriela și Dani și-au botezat fiul. Evenimentul a avut loc în restaurantul prezentatorului TV din București. Nașii lui Luca sunt modelul Laura Dumitru și omul de afaceri Homan Tandijono.

De la petrecere nu au lipsit Răzvan Simion (41 de ani), co-moderatorul emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani”, iubita lui, Daliana Răducanu (30 de ani), și asistenta TV Ramona Olaru (32 de ani). Atmosfera a fost întreținută de solista Raluka (31 de ani).

Dani și Gabriela s-au cunoscut în redacția Antenei 1. „Eu eram în rochie de mireasă la ora 11:00, iar el terminase emisiunea”, a dezvăluit modelul în mediul online.

Dani Oțil s-a trezit cu 15.000 de euro în cont și nu știe ce-i cu ei. „O fi vreo moștenire?

Dani Oțil susține că s-a trezit cu aproape 15.000 de euro într-un cont, doar că nu știe sursa acestor venituri. Și-a pus mai multe întrebări și a luat în calcul mai multe variante, mai în glumă, mai în serios. Iată ce a povestit.

Dani Oțil s-a trezit cu 15.000 de euro în cont și nu știe ce-i cu ei. „O fi vreo moștenire? O fi vreun cadou de la o doamnă generoasă?”

Dani Oțil susține că în contul de franci elvețieni au apărut aproape 15.000 de franci elvețieni (aproximativ 15.000 de euro). Prezentatorul TV de la Antena 1 a publicat un filmuleț pe contul personal de Instagram unde a povestit întâmplarea.

„Story time sau cum îi zice pe aici. Fac acest info în primul rând ca să-mi protejez pielea, că la urma urmei e despre pielea mea, și ca să nu-mi iau bătaie mai târziu, cum se zice. Bun, puneți-vă în situață mea, dar vă rog să gândiți nu sufletul, ci cu creierul de această dată”.

„De aproape o săptămână, în contul meu de franci elvețieni pe care nu l-am accesat de foarte mult timp, pentru că nu am franci elvețieni, îl foloseam strict pentru rate, mi-au apărut în jur de 15.000 de franci elvețieni, asta înseamnă cam 15.000 de euro, plus sau minus”, a spus Oțil în clipul video postat.

„De atunci mă chinui cu banca să aflu de unde sunt banii, de la cine i-am primit. O fi vreo moștenire, o fi vreun cadou de la vreo doamnă generoasă? Nu știu”.

„O să mă întrebați: De ce ești prost și ne-ai spus? În primul rând sunt un om corect, că așa mi-a zis tata, să fiu corect dacă plec la București. Și în al doilea rând, că nu vreau ca peste încă o săptămână, două, o lună, să vină cineva și să zică: Ai primit bani de la un terorist, dă-i înapoi”.

„Pe extras nu apare mare lucru (…)”.

https://www.instagram.com/p/ClqmJsNgXkf/

Oțil s-a mai întrebat și ce să facă cu banii și a mai spus că n-are ce să se întâmple rău dacă o să cumpere de toți banii poșete soției lui. Mai multe persoane i-au lăsat sugestii în comentarii prezentatorului TV despre ce ar putea fi vorba. „Eu aș cere băncii să facă verificări. Nu m-aș atinge de ei”, a scris cineva într-un comentariu. „Banca stie de unde sunt banii. Nu trebuie donați, trebuie văzut cine i-a pierdut. Poate s-a greșit la nr IBAN”, a mai menționat altcineva într-un comentariu.

About the author