Gabriela Cristea, copleșită de îndatoririle de mamă! „Mă simt sfârșită”

Gabriela Cristea și-a dorit enorm copii, iar dorința i-a fost îndeplinită aproape când nu mai spera. Iată că, la 45 de ani, este o mămică fericită și împlinită, însă vedeta recunoaște că nu-i este întotdeauna ușor…

Gabriela Cristea s-a străduit ani de zile să rămână însărcinată… După multe încercări și fertilizări in vitro, care au secătuit-o nu doar de energie și speranță, ci și de toți banii, vedeta s-a consolat cu gândul că nu va putea avea copii… Și iată că atunci s-a petrecut minunea!

Gabriela Cristea a dat de greu cu copiii!

Acum Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda sunt părinții fericiți a două fetițe minunate – Victoria (2 ani) și Iris (8 luni) -, care sunt tot ce și-au visat. La 45 de ani să fii mama a doi copii mici și, în egală măsură, să te achiți cu brio și de sarcinile profesionale nu e ușor deloc, însă Gabriela Cristea reușește…

Într-o postare pe contul ei de socializare, unde își ține fani la curent cu viața ei personală, Gabriela Cristea a făcut o confesiune neașteptată și, paradoxal, plină de umor:

Jucat cu fetele, plâns fetele, alinat, baie Victoria cu spălat pe păr, plâns cu muci de la spălatul pe păr, joacă în prosop, uscat pe păr și plâns iară cu muci, consolat, alergat în pielea goală prin toată casa,

îmbrăcat într-un târziu, vreau papă, nu vreau papă, vreau suzi, nu vreau suzi de câte zece ori fiecare, așezat în pat plus cei 100 de pupicei.

S-a liniștit, dar nu vrea să doarmă. Repet figura și cu Iris ca să fie totul complet. În plus, alăptat mult, mult… și asta este faţa mea când am terminat și mă simt sfârșită”, a povestit cu năduf vedeta.

Vedeta a dezvăluit cum a dat atâtea kilograme jos: „Nu am o dietă strictă, dar am grijă să mănânc maximum 1200-1300 de calorii zilnic, pe asta mă bazez. Și să am trei mese și două gustări. 

Foarte important este ca tot ceea ce mănânc să fie gustos, nu suport să mănânc ceva fără gust. Și mă mai și răsfăț din când în când. Uite, dimineața mănânc iaurt cu semințe de in, pentru că ajută tranzitul intestinal, iar înainte de asta beau o jumătate de litru de apă cu lămăie, pentru că are efect benefic, de asemenea, asupra stomacului. 

Încerc să mănânc, pe cât posibil, carne cu legume sau pește cu legume. Am eliminat tot ce înseamnă prăjit, sucurile și, în general, alimentele care au multe calorii. Dar o dată pe săptămână pot mânca și dulciuri, dar făcute de mine, în casă, cu ingrediente speciale, mult mai sănătoase și care nu au un număr atât de mare de calorii”

După ce s-a întors din concediul de maternitate, Gabriela Cristea a început un nou proiect la Antena Stars. Prezentatoarea TV a asistat la o discuție mai aprinsă a concurenților de la ‘Like a Star’ și a fost nevoită să le atragă atenția acestora. Jignirile între concurenți au avansat, iar Gabriela Cristea a fost deranjată de situația din emisiunea pe care o moderează.

„Nu ar trebui să vă întreb ce înseamnă maniere şi reguli de bun simţ, serios. Chiar mi se pare că mă jigniţi şi îmi jigniţi inteligenţa. Mă faceţi să cred că nu sunteţi cei pe care îi credeam. Fără jigniri, fără violenţă verbală’, a spus Gabriela Cristea.

About the author