Fosta soție a lui Florin Piersic a vorbit despre mariajul cu actorul

Florin Piersic este unul dintre cei mai mari actori ai României. El a încercat să își țină viața privată departe de ochii curioșilor și a fost considerat dintotdeauna un mare cuceritor în rândul femeilor.

Actorul a fost căsătorit cu actrița Anna Szeles timp de 10 ani, până în anul 1985, și au împreună un băiat, pe Daniel Piersic, în vârstă de 41 de ani. Anna Szeles, în vârstă de 78 de ani, a fost cea de-a doua soție și este stabilită de mai mulți ani în Ungaria.

Florin Piersic a fost căsătorit de trei ori. Prima soție a fost Tatiana Iekel, care i-a dăruit primul fiu, pe Florin Piersic Jr., apoi a urmat Anna Szeles, pe care a cunoscut-o într-un autobuz. În 1993, Florin Piersic s-a căsătorit a treia oară, cu contabila Anna Torok.

Întoarsă în România, fosta nevastă a lui Florin Piersic, Anna Szeles, a dat din casă și a oferit detalii despre mariajul lor. Anna Szeles a povestit cum s-a îndrăgostit de marele actor, dar și de ce au ajuns să divorțeze după 10 ani de mariaj. Se pare că Florin Piersic a călcat strâmb de nenumărate ori în timpul căsniciei cu Anna.

Fosta soție a lui Florin Piersic a vorbit despre mariajul cu actorul

La filmul Vârsta Dragostei, l-am cunoscut pe Florin Piersic. La probele pentru filmări, de fapt. El n-a jucat până la urmă. Nu a luat rolul, ci un alt actor. Dar atunci nu ne-am băgat în seamă.

Au trecut câțiva ani până ce am filmat împreună de-adevăratelea. Apoi, după ce ne-am căsătorit, căsnicia noastră a fost foarte ciudată: eu, aici, fiind la Teatrul Maghiar din Cluj, iar el la București.

Noi n-am locuit împreună ca soții, ci ca amanții. Venea din când în când. De altfel, nici nu m-a chemat la București. Glumesc! M-a chemat. Și el, și părinții lui. Dar eu n-am vrut să las teatrul de aici.

Și nu uit niciodată că Radu Beligan mi-a spus: Ești o fată deșteaptă. Pentru că aici jucăm roluri principale. Iar în București, trebuie să fiu sinceră, n-aș fi avut aceleași roluri ca aici, fiindcă se simte accentul meu maghiar”, a declarat Anna Szeles, potrivit libertatea.ro.

M-a cucerit și cu mâncarea pe care o aducea la fiecare filmare. Îmi aducea sandwichuri făcute de Vera, mama lui. În familia lui am fost primită cu atâta dragoste. Părinții lui mi-au spus că semănam cu sora lui Florin, care a murit înecată în Prut la 16 ani”, a mai adăugat aceasta.

Florin Piersic și-a înșelat toate soțiile

Actorul a recunoscut, însă, că nu a înșelat o singură dată și a avut relații pasagere și cu colege de breasla.

Dintre acestea cea mai cunoscută dintre ele a fost, Gabriela Werner, o actriță mult mai tânără decât el. Cei doi au devenit iubiți în 1974, anul în care Piersic s-a despărțit de Tatiana Iekel, prima soție, relația lor ținând până în 1983, timp în care actorul era însurat cu Anna Szeles, cea de-a doua soție.

Actrița a explicat concret care au fost motivele care au dus la despărțirea dintre ea și Florin Piersic: „Pentru că, la un moment dat, am aflat prea multe. Se obrăznicise! Iar atunci sufeream pentru orice zvon de infidelitate aflam.

Chiar prima lui soție mi-a spus după ani de zile, când ne-am întâlnit la Ambasada României din Budapesta: „Eu am vrut să-ți atrag atenția, dragă Aniko, că trebuia să ai grijă!”, a declarat Anna Szeles pentru sursa citată.

About the author