Florin Piersic, declaratie emotionanta la Festivalul Serile Filmului Românesc : „Bucuraţi-vă că mai pot să vă vorbesc, să vă povestesc despre mine şi colegi „

Florin Piersic a declarat, miercuri, la Iaşi, unde a fost invitat special al Festivalului Serile Filmului Românesc, că nu îi plac cei care se plâng de faptul că vorbeşte mult. „Instrumentul actorului e cuvântul, bucuraţi-vă că mai pot să vă vorbesc, să vă povestesc despre mine”, a spus actorul, scrie mediafax.ro.

Actorul Florin Piersic este invitatul special al celei de-a zecea ediţii a Festivalului Serile Filmului Românesc (SFR). El va primi miercuri seara titlul de cetaţean de onoare al Iaşului, dar şi premiul Institutului Cultural Român, acordat de cinci ani invitatului special al SFR.

„Sincer să vă spun, aici am aflat, chiar acum 24 de ore, că acest festival de film e dedicat unui actor pe care îl plac aşa, cât de cât, dar nu în totalitate, ca alţii care mi-au spus: ştiţi, îl iubim pe Florin Piersic. Ce să le spun? Aveţi gusturi bune, dar nu sunt chiar de acord cu dumneavoastră. (…) Nu-mi place că de fiecare dată când vrea să spună ceva, cel care îl intervievează sau cel care îl provoacă spune <a, a venit Florin! Noi când mai apucăm să vorbim?>. Mie mi se pare o poveste tristă chestia asta.

Cum adică? În loc să vă bucuraţi şi să ştiţi că instrumentul actorului e cuvântul, bucuraţi-vă că mai pot să vă vorbesc, să vă povestesc despre mine, despre colegii mei”, le-a spus jurnaliştilor Florin Piersic. „Am mulţi prieteni în Iaşi. Gândiţi-vă ce senzaţie am la vârsta asta eu, care până la vârsta de 5 ani am locuit pe strada Rece, la numărul 10, vis-a-vis de Bolta Rece”, a mai spus Florin Piersic.

Florin Piersic, de nerecunoscut! Actorul are probleme de sănătate: „Sunt bolnav. Am luat și 40 de pastile pe zi!” Imaginea care i-a îngrijorat pe admiratorii săi

În ultima perioadă, însă s-a tot spus ca marele actor a dezvăluit că s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, care i-au afectat starea generală. Inca din 2017 actorul parea schimbat, drept dovada sta o fotografie postată de Marcel Pavel a stârnit îngrijorarea în rândul admiratorilor marelui actor.

În imaginea realizată recent, Marcel Pavel apare alături de Florin Piersic. Actorul pare a fi mult mai slab, obosit și palid. Chiar dacă Florin Piersic are o prezență de spirit foarte bună pentru vârsta lui, se pare că imaginea spune cu totul altceva despre artist. În urmă cu ceva timp, acesta a declarat că urmează un tratament medicamentos.

„Sunt bolnav. De medicamente. În special de vitamine. De fapt, ar fi cazul să recunosc că iubesc cel mai mult pastilele cu care mă îndop și care mă țin pe picioare. Mi-a zis o doctorița din Germania că sunt sănătos tun, dar după ce m-am întors în țara, mi-a trimis prin poștă un pachet mare cu medicamente, pe care să le iau la ore fixe. O perioadă am luat și câte 40 de pasile pe zi, dar la final am fost că nou’, a povestit Florin Piersic, în 2017 , pentru wowbiz.ro

About the author