Florin Dumitrescu și soția lui, Cristina, sărbătoresc 10 ani de căsătorie: “Cea mai bună decizie…”

Florin Dumitrescu și soția lui, Cristina, sărbătoresc 10 ani de căsătorie. Moment important pentru chef Florin Dumitrescu și soția sa, Cristina, care își celebrează povestea de iubire, ce s-a concretizat în 10 ani de mariaj și o familie superbă.

Chef Florin Dumitrescu și partenera sa de viață și-au oficializat relația în urmă cu un deceniu, când au devenit soț și soție. Cu ocazia celebrării unui eveniment atât de important, chef Florin Dumitrescu i-a făcut o declarație de dragoste superbă, soției sale, Cristina.

Chef Florin Dumitrescu și partenera sa de vață, Cristina, au celebrat un deceniu de când au devenit soț și soție. Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai celebri experți în arta culinară de la noi din țară, iar emisiunea „Chefi la cuțite’ l-a transformat într-o adevărată vedetă.

În plan personal, duce o viață armoniosă și este recunoscător pentru familia pe care a construit-o alături de soția sa, Cristina, cei doi fiind părinții a doi copii. Florin Dumitrescu și Cristina au celebrat 10 ani de căsnicie, iar juratul de la „Chefi la cuțite’ și-a exprimat dragostea printr-o frumoasă declarație de suflet, pe rețelele de socializare.

Chef Florin Dumitrescu și soția sa, Cristina, formează un cuplu de peste 10 ani. În urmă cu un deceniu, cei doi și-au jurat iubire veșnică, aceștia devenind oficial soț și soție.

Pentru a celebra acest moment, Florin Dumitrescu a împărtășit câteva imagini de colecție cu soția sa și i-a transmis un mesaj superb, marcând 10 ani de căsnicie.

’10 ani! Au trecut 10 ani de la cununia civilă! Nu știu ce părere are @cristinasimadumitrescu, dar eu cred că cea mai bună decizie din viața noastră a fost să facem pasul ăsta.

Și totuși, când au trecut acești 10 ani, Zeldo? Să îți fie cu fericire și noroc, iubire și sănătate, doamna Dumitrescu! La mulți ani nouă’, a scris Florin Dumitrescu pe Instagram.

De ce Florin Dumitrescu o alintă pe soția sa cu numele „Zelda’

Situație neașteptată la „Chefi la cuțite’, care a luat prin surprindere atât publicul, cât și pe doi dintre jurați, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea. Florin Dumitrescu a chemat-o din culise pe soția sa, Cristina, pentru a gusta un preparat care i-a plăcut mult.

Cu această ocazie, s-a aflat că Florin Dumitrescu își alintă soția cu numele prinețesei Zelda, personaj dintr-un celebru joc Nintendo. Internauții au fost, de asemenea, foarte impresionați de maniera tandră în care Florin Dumitrescu s-a purtat cu soția lui.

“Florin Dumitrescu: Eu pe asta o păstrez (n.r. preparatul). Zelda, vino un pic

Sorin Bontea: De ce îi zici „Zelda’.

Florin Dumitrescu: Pentru că e prințesa pe care am salvat-o.

Uite vreau să guști asta, ce-ți place ție, dar vreau să-mi faci și mie.”

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial