Fiul lui Ștefan Bănică Jr. a devenit un adevărat bărbat. Cât de mult îi seamănă tatălui și ce procupări inedite are

Fiul lui Ștefan Bănică Jr. a crescut și pare să îi calce pe urme tatălui său, chiar dacă se află acum în grija mamei. Radu este pasionat de actorie și a debutat deja pe scena Teatrului de Comedie din Capitală.

Tânărul a devenit un bărbat adevărat și este urmărit de un număr mare de fani pe rețelele de socializare.

Radu Ștefan este fiul lui Ștefan Bănică Jr. Artistul se mândrește cu băiatul său, care a ajuns la vârsta de 16 ani și seamănă leit cu el, lucru recunoscut și de cei care îi urmăresc postările de pe Facebook și Instagram.

Tânărul a câştigat în clasa a XI-a titlul de Mister la Balul Bobocilor de la Liceul Jean Monnet, iar colegele lui se dau în vânt după el.

Fiul lui Ștefan Bănică Jr. este atras de actorie și a debutat pe scena Teatrului de Comedie din Capitală în piesa „Totul în grădină.” Băiatul a apărut și în videoclipul piesei „Până la cer”, lansată recent de tatăl său. Radu joacă rolul tatălui său în adolescență.

Sunt mândru, pentru că s-a descurcat excelent. E emoţionant pentru noi şi mă bucur că am filmat acest clip împreună. Radu Ştefan apare în videoclip alături de o colegă de-ale lui, de la clasa de actorie,

Ioana Panainte, o fată foarte talentată. Sper să vă placă piesa şi videoclipul”, declara Ștefan Bănică Jr. după momentul lansării piesei.

Radu, fiul lui Ștefan Bănică Jr, îi calcă pe urme tatălui

Radu Ștefan locuiește cu mama lui, Camelia Constantinescu, iar artistul i-a plătit copilului pensia alimentară.

La un moment dat, fosta iubită a acestuia a cerut în instanță majorarea pensiei alimentare, însă magistrații de la Judecătoria Sectorului 2 au respins cererea.

Ștefan Bănică Jr. își iubește enorm băiatul și are doar cuvinte de laudă la adresa lui.

„Ştefan a crescut. E la o vârstă foarte periculoasă, dar e un copil tare bun. Mi-aş dori să nu fie influenţabil, să fie cu picioarele pe pământ. M-am uitat la nişte poze cu el şi cu mine.

Seamănă. E unu la unu, cu menţiunea că el a mai frumuşel, are ochii albaştri. E talentat la dans, e şi bucătar talentat, are multe aptitudini, l-am văzut şi la teatru, pe scenă!

Merge la nişte cursuri pentru a-şi dezvolta încrederea în el”, a declarat artistul. sursa:playtech.ro

About the author