Fiul cu adevărat risipitor: Cătălin Botezatu are două case pline cu haine! “Multe sunt cu etichetă. Nu mai știu de unde le-am luat”

Imaginea este atât de importantă pentru Cătălin Botezatu, încât investiția cea mai mare a designerului este în… el însuși. Haine, încălțăminte, bijuterii, ochelari, de toate-și cumpără fără număr! Dovadă: le-a pierdut șirul și, cu mici excepții, nu mai știe ce are prin dressinguri.

Da, ați citit bine, dressinguri. Cătălin are două case transformate în niște șifoniere imense, în care sunt aliniate costume, cămăși, pantaloni și bluze, paltoane și geci, tricouri și pantofi. Și toate, evident, de firmă și de mare preț.

Tot în cele două case, în casete speciale sunt stocate bijuteriile de peste 100.000 de euro ale creatorului de modă, dar și ceasurile lui prețioase, iar pe niște mese lungi, pentru a-i fi la îndemână, stau înșirate câteva sute de perechi de ochelari.

A pierdut șirul hainelor
Cum se descurcă Bote în colecția asta uriașă de haine și accesorii de lux, suficiente cât să umple două magazine mari și să stârnească invidia chiar și celor mai cochete femei? Ei bine, adevărul e că nu se descurcă… Designerul a recunoscut pentru Libertatea că a pierdut șirul hainelor sale!

“Am două case tip garderobă. Multe haine sunt cu etichetă, nici nu mai știu de ele, de pe unde le-am luat sau că există în dressingul meu…”, ne-a mărturisit Bote.

About the author