Fiica lui Cătălin Crișan este o frumusețe rară! Cum arată la doar 19 ani

Fiica lui Cătălin Crișan, Daria, este o frumusețe rară.

Tânăra de numai 19 de ani a moștenit vocea tatălui său și chiar l-a însoțit și în concerte. Muzica este pasiunea sa, însă se gândește și la o carieră de fotomodel. La cum arată, Daria are toate șansele!

Fiica lui Cătălin Crișan este superbă la numai 19 ani. Adolescenta l-a însoțit pe tatăl ei la concertele de la Sala Palatului și s-a făcut remarcată prin vocea sa extraordinară.

Artistul este foarte mândru atât de ea, cât și de fratele ei Rareș, care are 15 ani. Băiatul este pasionat de muzică și probabil se va orienta spre o carieră în acest domeniu.

Daria a câștigat de-a lungul timpului și câteva premii importante. Ea a fost protagonista piesei de teatru „Profesorul de franceza”, regizată chiar de tatăl ei, iar rolul i s-a potrivit ca o mănușă.

Acum ceva timp a reușit să câștige premiul cel mare al concursului de radio „Virgin Talent Hunt”.

Daria Crișan a absolvit Liceul Gheorghe Şincai din Capitală și a intrat imediat în lumea teatrului și a modelingului. În timpul liber, face câte puțin din tot ceea ce îi place: e cântăreață, actriță și model.

Tatăl ei, faimosul cântăreț Cătălin Crișan, trebuie să fie foarte mândru, mai ales după ce Daria a fost admisă la Facultatea de Medicină și Farmacie Carol Davila.

Tânăra și-a actualizat statusul pe Facebook și a anunțat că urmează să se pregătească pentru cariera de medic, iar cei care o urmăresc pe rețeaua de socializare au felicitat-o și i-au urat succes.

Postarea Dariei a strâns peste 300 de aprecieri și zeci de comentarii.

Felicitări, Daria! Să te bucuri din plin de anii de facultate!”, i-a scris o prietenă, în timp ce o altă urmăritoare a comentat: „Felicitări, Daria! Mă bucur din tot sufletul pentru această mare realizare! Te îmbrățișez cu toată dragostea și îți urez să devii un medic de mare succes.”

Cătălin Crișan și fosta sa soție Lucia Bubulac au divorțat cu mai bine de 8 ani în urmă, iar acest lucru a marcat-o profund pe fica artistului.

Ea a făcut declarații despre acest subiect sensibil și susține că totul a fost spre bine, pentru că acest eveniment neplăcut nu a făcut decât să o întârească. Deși are doar 19 ani, Daria este extrem de matură și asta se poate observa chiar din declarațile oferite.

„Au fost numai lucruri din care am învăţat, mă bucur că s-a întâmplat aşa. Sunt mai pregătită pentru viaţă! Trebuie să învăţ din greşelile părinţilor mei. Las totul în mâinile lui Dumnezeu”, a declarat fiica lui Cătălin Crişan.

Lucia Bubulac a trăit mereu în umbra lui Cătălin Crișan, chiar dacă cei doi au realizat și câteva duete de-a lungul timpului.

Frumusețea ei, calmul și gingășia pe care le afișa ori de câte ori urca pe scenă lângă cel care i-a fost soț aproape două decenii au făcut să rămână în inima publicului.

Are 54 de ani, dar arată senzațional, chiar dacă a născut doi copii care acum sunt mari. Daria este deja lansată în lumea artistică și i-a moștenit frumusețea mamei sale.

Între cele două este o legătură deosebită, iar asta se vede din mesajele pe care tânăra i le adresează mamei sale pe rețelele de socializare.

Daria a păstrat o legătură frumoasă și cu tatăl ei. Cei doi au cântat dese ori împreună și par să se înțeleagă perfect, chiar dacă el s-a căsătorit și a divorțat între timp de o altă femeie.

About the author