Fiica lui Augustin Viziru, apariție adorabilă. Cum arată Maria

Maria, fiica lui Augustin Viziru, a avut o apariție adorabilă în cadrul unei emisiuni TV.

Maria, fiica lui Augustin Viziru, a mers împreună cu tatăl ei în emisiunea „La Măruță” de la PRO TV. Micuța a a avut o apariție adorabilă și a cucerit pe toată lumea prezentă în platoul de televiziune.

Augustin Viziru a fost invitat în emisiunea „La Măruță”, acolo unde a fost însoțit de fiica lui, fiind pentru prima dată când micuța apare la televizor. Maria părea că se simte foarte bine în fața camerelor de filmat, iar Adela Popescu și Pavel Bartoș au fost încântați de prezența ei.

Actorul a făcut și câteva declarații despre fiica lui, Maria, în vârstă de 2 ani, dar și despre cum i s-a schimbat viața de când a devenit părinte.

„E frumoasă că seamănă cu mama ei! M-am tot gândit dacă s-o aduc, să n-o aduc…dar cred că e darul ei. Văd reacțiile oamenilor din jurul ei și toți românii de acasă o să se bucure de prezența ei.

S-a schimbat sensul vieții complet. Până acum am fost imatur, un copil te maturizează ușor-ușor. (…) Mă bucur foarte tare că are personalitate. Face ce vrea ea.

În tinerețe le-am făcut pe toate la maxim, acum nu mai am alte curiozități, vreau să îmi cresc copilul”, a declarat Augustin Viziru în emisiunea „La Măruță” de la PRO TV.

Augustin Viziru a vorbit mereu cu emoție despre fiica lui, Maria. Actorul a dezvăluit acum ceva timp într-un interviu că a renunțat la un viciu pe care îl avea de ani buni tocmai pentru a se asigura că totul este în favoarea fetiței sale. Este vorba despre fumat.

„Viața de tătic e frumoasă și sănătoasă. De când a apărut fetița mea, m-am lăsat de fumat, mă culc devreme, fac sport. Și când spun că fac sport, nu mă refer la o sală de fitness sau cine știe ce exerciții.

Eu alerg cu fetița mea în spate, prin casă, până adoarme. Îi fac toate plăcerile, ce să zic… Primește foarte multă dragoste, dar și ce-i place ei. (…)

Ma implic serios în creșterea copilului meu și o ajut cu ce pot pe mama lui, dar câteodată trebuie să plec, că am multe filmări”, a declarat Augustin Viziru într-un intervu

About the author