Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu a devenit majoră! Carmina moștenește frumusețea mamei

Liviu Vârciu are toate motivele de bucurie, căci vineri, 8 mai, fiica sa cea mare, Carmina, a împlinit 18 ani.

Liviu este un tată mândru și nu a ezitat să îi transmită fiicei sale urări și în spațiul virtual.

Liviu Vârciu cunoaște bucuria de a fi tătic din mai multe perspective.

Dacă din relația lui cu Anda Călin a rezultat micuța Anastasia, solistul întorcându-se la schimbat de scutece, acesta se poate mândri și cu fata lui cea mare, Carmina.

Ea a atins vârsta majoratului, spre disperarea lui Vârciu, care va fi nevoit, în curând, să „alerge” toți băieții care îi vor face ochi dulci fiicei lui.

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu din relația acestuia cu Amy Teiceanu, a împlinit vineri, 8 mai, 18 ani.

Cu ocazia aniversării sale, Liviu a publicat două fotografii pe contul personal de Instagram. „La mulți ani, tata!

Prințesa mea a făcut 18 ani”, a scris Liviu în descrierea uneia dintre ele și „Când au trecut 18 ani?!”, în descrierea celeilalte.

Cu greu ar putea fi bănuit Liviu Vârciu de neimplicare în ceea ce privește legătura pe care o are cu fiica sa.

Ori de câte ori participă alături de adolescentă la evenimente sau organizează mici escapade în oraş Liviu Vârciu încarcă poze cu ei doi pe paginile reţelelor de socializare, afişând un zâmbet larg, care cu greu ar putea trăda realitatea.

Artistul susţine că are o relaţie foarte bună cu fiica cea mare, Carmina.

Aparenţele sunt înşelătoare, căci adevărul este departe de a fi unul care ilustrează o relaţie tată-fiică lipsită de tensiuni.

În urmă cu aproximativ un an, Carmina a acordat un interviu, alături de mama sa în care a contrazis faptul că tatăl său, Liviu Vârciu este unul implicat şi afectuos faţă de ea.

Din contră, adolescenta a declarat că este deranjată de afirmaţiile vedetei care susţine că situaţia este una roz.

Mai mult decât atât ea a subliniat că nici măcar nu ştie cum ar putea să îl descrie pe Liviu, în rol de tată, căci nu a petrecut suficient timp alături de el încât să îţi poată da seama ce fel de om este.

“În ciuda aparențelor, relația mea cu tata nu este una tocmai lapte și miere, așa cum știe toată lumea. Cel puțin cu mine tata mereu a fost mai indiferent și mai rece.

În momentul de față, nu l-am văzut de un an și două luni, cât despre vorbit, vorbim foarte rar… Știu că multora nu le vine să creadă, pentru că ceea ce declară el nu se leagă cu ceea ce spun eu și nici cu adevărul.”

“Până acum 6 ani, nu ne-a susținut nici pe mine și nici pe mama financiar, vreodată.

El se pricepe foarte bine să fabuleze și să mintă, și, deși este tatăl meu, nu mai pot păstra tăcerea despre aceste lucruri, pentru că mi se pare penibil deja ce face.

Sincer, mi-aș fi dorit din tot sufletul ca relația mea cu tata să fie așa cum se vede la TV. Declar toate astea pe baza motivului că deja e foarte deranjant ca oamenii să creadă altceva și toată lumea să îl aprecieze pentru ceea ce nu este.”

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial