Fericire mare pentru Liviu Vârciu! Încă o emisiune la Antena 1. Ce show urmează să prezinte în 2020

Anul 2020 va fi unul plin pentru Liviu Vârciu din punct de vedere profesional. Artistul va avea propria emisiune de dating, la Antena 1. Astfel că reality-show-ul “Poftiți, vă rog”, în care apare alături de Nea Mărin, nu va fi singurul în care va putea fi urmărit partenerul Andei Călin.

Astfel, Liviu Vârciu va urma să prezinte emisiunea “Rămân cu tine”, în care are rolul de a găsi domnișoarelor partenerul potrivit. Este un show de dating, în care artistul va face tot posibilul să facă tinerele fericite și să reușească să le cupleze cu bărbații potriviți.

Se însoară cu Anda Călin?!

Liviu Vârciu și Anda Călin sunt, din nou, împreună. Cei doi s-au împăcat – la începutul primăverii – ba chiar au și mers, ulterior, într-o vacanță de vis, acolo unde au reglat totul.

Au șters cu buretele tot ce a fost ”regretabil” între ei și au decis să aleagă un viitor în culori optimiste, cel puțin pentru Anastasia, micuța pe care o au împreună.

Anda a declarat că ea și Liviu s-au certat ”din nimic” – mai multe nimicuri strânse în timp – și că nu și-a pierdut încrederea în partenerul său.

„Nu trebuie să demonstrăm nimic nimănui. Ne trăim viața în liniște. Ne-am certat din nimic. Adică, mai multe nimicuri adunate. Nu mi-am pierdut încrederea în el.

Nu asta a fost problema la noi”, spunea Anda, la scurt timp după ce revenea la brațul lui Liviu. Iar acum, din câte se pare, bat clopote de nuntă, așa că ne putem aștepta ca Liviu Vârciu și Anda să ajungă, fericiți, la altar.

Fata cea mare a lui Liviu Vârciu se mută din România

Carmina și mama sa, Ami Teiceanu, vor da România pe Spania… respectiv: Timișoara pe Barcelona, unde plănuiesc de luni bune să se mute. În vârstă de 17 ani, fiica lui Liviu Vârciu este decisă să urmeze cursurile unei facultăți de actorie peste hotare. Ea va susține anul viitor examenul de bacalaureat.

“Viața mea de adolescentă este una minunată și nu consider că e neobișnuită față de viața altor adolescenți. Cât despre carieră, mie de mică mi-a plăcut teatrul, dar pe parcursul anilor mi-am dat seama că sunt mai îndrăgostită de film și de uimitoarele tehnici cu care se face un film bun.

După liceu, îmi doresc să urmez o facultate de actorie în Barcelona, unde mă voi muta împreună cu mama”, a dezvăluit Carmina.

Ami Teiceanu așteaptă și ea cu nerăbdară să înceapă noul capitol din viața sa și a fiicei pe care o are dintr-o relație anterioară cu Liviu Vârciu.

“Și Carminei îi place mult Barcelona și cred că este locul ideal, în care ar putea avea un viitor mai bun și unde unde își va putea împlini visurile, treptat”, a mărtuirsit Ami Teiceanu.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial