Femeia a rămas gravidă de două ori în doar zece zile!

Kate și Peter Hill au adus pe lume două fetițe cu totul și cu totul speciale.

Mama a rămas însărcinată, de două ori, pe parcursul a numai zece zile. Aceasta este o poveste medicală incredibilă și unica, care a pus-o în lumina reflectoarelor pe Kate.

Iată povestea mamei din Australia care a rămas însărcinată de două ori în zece zile

Kate a fost diagnosticată cu sindrom ovarian polichistic în 2006. Ea a făcut tratamente hormonale pentru a rămâne însărcinată.

În anul trecut, minunea s-a întâmplat de două ori. Femeia a rămas din nou gravidă la numai zece zile după ce rămăsese prima oară gravidă, ceea ce este o raritate pe planetă.

Fiecare fetiță s-a născut cu propria placentă și a avut diferite dezvoltări în uter. Micuțele Charlotte și Olivia au fost aduse pe lume natural, cu două zile înainte de data programată pentru o operație de cezariană.

Mama explică cum a rămas însărcinată de două ori în zece zile

Kate a explicat că nu știa cât de speciale sunt copiii ei până când aceștia nu au venit pe lume. Ea și soțul său au făcut sex doar o dată, iar sperma lui a rămas vie în corpul ei timp de zece zile, astfel încât să fertilizeze și al doilea ovul.

Deși femeile nu mai au ovulație după ce rămân însărcinate, Kate a avut ovulație și a rămas însărcinată din nou când deja era gravidă. Acest lucru este foarte rar și a fost înregistrat doar de zece ori în lume.

Această poveste incredibilă de la Kate din Australia este unica și a impresionat oameni din întreaga lume.

Cu toate că această situație medicală este foarte rară, ea ne demonstrează că minunile se întâmplă și că viața este plină de surprize.

Kate și Peter pot fi foarte mândri de cele două fetițe cu totul și cu totul speciale pe care le-au adus pe lume.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial