Faimoasele și-au luat „zborul”! Carmen Grebenișan și Ștefania Stănilă au părăsit Republica Dominicană. Ce s-a întâmplat, de fapt, la Survivor

În ediția ce va rula în seara aceasta (15 mai), la Pro TV, concurenții vor fi supuși unei alte probe de recompensă. De data aceasta, Carmen Grebenișan și Ștefania Stănilă vor fi cele care își vor lua „zborul”, la propriu, în competiție. Iată mai jos despre ce este vorba!

Mult a fost, puțin a mai rămas! Competiția Survivor România se află pe ultima sută de metri, iar concurenții rămași în Republica Dominicană se bucură de anumite recompense.

Mai cu seamă, în urma probelor, pot trăi experiențe noi, puse la cale de producție. De data aceasta, telespectatorii vor avea ocazia să vadă, diseară, suprizele de care au avut parte câștigătorii probei de recompensă.

Carmen Grebenișan și Ștefania Stănilă sunt cele două Faimoase care se vor bucura de o nouă recompensă, la Survivor România. Telespectatorii vor putea urmări, luni seara, 15 mai 2023, o nouă ediție cu suspans.

Domnul Dan îi va anunța pe concurenți și care este miza jocului din seara aceasta, aspect ce le va oferi acestora o doză de motivație. Astfel, la finalul jocului de luni seara, concurenții norocoși vor merge în Columbia, vor zbura cu elicopterul și se vor bucura de o masă specială.

Carmen Grebenișan și Ștefania Stănilă beneficiază de recompensă, la Survivor România

În ultimele săptămâni, la Survivor România, concurenții au parte de noi surprize. Probele de recompensă „animă”, sub o formă sau alta, motivația celor rămași în competiție. În ultimele 14 zile, triumfător a fost Andrei Krișan, concurentul aflat, de departe, în cea mai bună formă pe traseu.

În seara aceasta, Andrei va ieși învingător, având ocazia să aleagă alte două persoane alături de care să se bucure de surpriză.

Și, din nou, fostul Războinic le-a ales pe cele două Faimoase rămase în competiție, pentru a împărți recompensa cu ele.

Astfel, Carmen Grebenișan și Ștefania Stănilă vor părăsit Republica Dominicană și se vor bucura de o experiență, temporară, ce-i drept, în Columbia.

Vor merge cu elicopterul, se vor înfrupta din preparate speciale și se vor putea odihni.

„Vor merge la aeroport, vor lua un avion. Iar țara în care vor merge are culorile noastre: Columbia! Da, mergeți în Columbia! Asta câștigați la capătul jocului.

Și asta înseamnă: orașul iconic al Columbiei, Medellin, un tur cu elicopterul, masă și casă. Asta e recompensa de astăzi!”, a anunțat Dan Pavel înainte de probă.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial